NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Zoom πληρώνει ακριβά το «zoom-bombing» και υπόσχεται μεταρρυθμίσεις

Το Zoom πληρώνει ακριβά το «zoom-bombing» και υπόσχεται μεταρρυθμίσεις

​Η πανδημία προκάλεσε ένα κύμα «zoom-bombing», καθώς χάκερ και φαρσέρ μπήκαν σε virtual συναντήσεις, με υβριστικά μηνύματα και φωτογραφίες.

Τώρα, το Zoom συμφώνησε σε μια «ιστορική» αποζημίωση 85 εκατομμυρίων δολαρίων, ως μέρος ενός διακανονισμού με χρήστες του, συμπεριλαμβανομένων εκκλησιαστικών ομάδων που δήλωσαν ότι είχαν υποστεί τραύμα από τα συμβάντα.

Ως μέρος της συμφωνίας, η Zoom Video Communications, η εταιρεία πίσω από την εφαρμογή τηλεδιάσκεψης που έγινε δημοφιλής κατά τη διάρκεια της πανδημίας, θα καταβάλει τα 85 εκατομμύρια δολάρια σε χρήστες σε μετρητά και θα εφαρμόσει επίσης μεταρρυθμίσεις στις επιχειρηματικές της πρακτικές.

Την Πέμπτη, ομοσπονδιακός δικαστής από την Καλιφόρνια έδωσε την τελική έγκριση στη συμφωνία που κατατέθηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο. Η συμφωνία έλαβε προκαταρκτική έγκριση τον Οκτώβριο.

Ο διακανονισμός προέρχεται από 14 καταγγελίες ομαδικής αγωγής που υποβλήθηκαν κατά της εταιρείας από χρήστες μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου 2020, στις οποίες υποστήριξαν ότι η εταιρεία παραβίασε το απόρρητο και την ασφάλειά τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr