NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Παταγώδης αποτυχία, το CNN κλείνει το streaming έναν μήνα μετά τα εγκαίνια

Παταγώδης αποτυχία, το CNN κλείνει το streaming έναν μήνα μετά τα εγκαίνια

Μετά από πολλές αναφορές ότι η νέα συνδρομητική streaming υπηρεσία CNN+ δυσκολευόταν να προσελκύσει θεατές, το CNN και η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσαν ότι το CNN+ θα σταματήσει να λειτουργεί στις 30 Απριλίου - μόλις ένα μήνα μετά την επίσημη διάθεση του.

Η εταιρεία είπε ότι οι πελάτες της θα μπορούν να λάβουν αναλογικές επιστροφές των τελών συνδρομής τους, ως αποτέλεσμα του κλεισίματος.

Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος της υπηρεσίας Andrew Morse, EVP και επικεφαλής ψηφιακός διευθυντής του CNN Worldwide και επικεφαλής του CNN+, θα αποχωρήσει από την εταιρεία, μετά από μια μεταβατική περίοδο.

«Καθώς γινόμαστε η Warner Bros. Discovery, το CNN θα είναι ισχυρότερο ως μέρος της streaming στρατηγικής του WBD, η οποία οραματίζεται τις ειδήσεις ως ένα σημαντικό μέρος μιας συναρπαστικής ευρύτερης προσφοράς», δήλωσε ο Chris Licht, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του CNN Worldwide.

«Λάβαμε λοιπόν την απόφαση να σταματήσουμε τη λειτουργία του CNN+ και να επικεντρώσουμε την επένδυσή μας στις βασικές δραστηριότητες συλλογής ειδήσεων του CNN και στην περαιτέρω οικοδόμηση του CNN Digital. Αυτή δεν είναι μια απόφαση για την ποιότητα. Εκτιμούμε όλη τη δουλειά, τη φιλοδοξία και τη δημιουργικότητα που χρειάστηκε για την οικοδόμηση του CNN+, ενός οργανισμού με τρομερό ταλέντο και συναρπαστικό προγραμματισμό. Αλλά οι πελάτες μας και το CNN θα εξυπηρετηθούν καλύτερα με μια απλούστερη streaming επιλογή», πρόσθεσε ο Licht.

Σύμφωνα με σχετικές αναφορές, λιγότεροι από 10.000 άνθρωποι χρησιμοποιούσαν την υπηρεσία σε καθημερινή βάση μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες της λειτουργίας της.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr