NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

«Φτιάξτο μόνος σου»: Ξεκίνησε η διάθεση ανταλλακτικών και εργαλείων από την Apple

«Φτιάξτο μόνος σου»: Ξεκίνησε η διάθεση ανταλλακτικών και εργαλείων από την Apple

​Η Apple εγκαινίασε την υπηρεσία επισκευής τηλεφώνων DIY στις ΗΠΑ, διαθέτοντας ανταλλακτικά για το iPhone 12, το iPhone 13 και το iPhone SE τρίτης γενιάς.

Όταν η εταιρεία ανακοίνωσε την πρωτοβουλία «Self Service Repair» πέρυσι, είπε ότι σχεδίαζε να διαθέσει πάνω από 200 «μεμονωμένα εξαρτήματα και εργαλεία» στους πελάτες της.

Προς το παρόν αυτά είναι διαθέσιμα μόνο στις ΗΠΑ, αλλά η Apple σκοπεύει να επεκτείνει το πρόγραμμα σε άλλες χώρες, καθώς και να προσθέσει συσκευές όπως Mac με M1, αργότερα φέτος.

Τα ανταλλακτικά διατίθενται μέσω του καταστήματος επισκευής Self Service της εταιρείας. Τα κιτ ενοικίασης εργαλείων θα είναι επίσης διαθέσιμα για 49 $,, για πελάτες που δεν θέλουν να αγοράσουν άμεσα τα απαιτούμενα εργαλεία.

Το πρόγραμμα σηματοδοτεί μια σημαντική στροφή για την Apple, η οποία συνήθως θέτει όρια στη διαθεσιμότητα γνήσιων ανταλλακτικών.

Η ίδια προειδοποίησε ότι το πρόγραμμά της απευθύνεται σε «τεχνικούς με γνώση και εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών» και ότι όσοι δεν έχουν τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις θα πρέπει να απευθυνθούν σε έναν επαγγελματία.

Ωστόσο, τίποτα δεν εμποδίζει τους χρήστες των συσκευών της να επιχειρήσουν οι ίδιοι επισκευές και η Apple προσφέρει εγχειρίδια που είναι διαθέσιμα για προβολή πριν από την αγορά ανταλλακτικών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr