NEWSFLASH...
Podcasts | επιχειρηματικότητα explained
ανάγνωση

Επιχειρηματικότητα Explained! - Ξέρεις από business plan; [Επεισόδιο 2ο]

Επιχειρηματικότητα Explained! - Ξέρεις από business plan; [Επεισόδιο 2ο]

​Επιχειρηματικότητα Explained! Το podcast - οδηγός για τις μικρές επιχειρήσεις, με την υπογραφή του The People's Trust και του epixeiro.gr, επιστρέφει με το δεύτερο επεισόδιο! Αυτήν την φορά, αφιερωμένο στο επιχειρηματικό σχέδιο και τα δωρεάν μαθήματα επιχειρηματικότητας.

Το Επιχειρηματικότητα Explained αποτελεί τη σειρά podcast με την υπογραφή του epixeiro.gr και του The People’s Trust, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που υποστηρίζει νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Φτάνει στα... αυτιά σας με έναν σκοπό: να φέρει τις μικρές επιχειρήσεις στο προσκήνιο, να συνεισφέρει στην ανάπτυξη τους, να προσφέρει λύσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν κάθε επιχειρηματία.

Το δεύτερο επεισόδιο, υπό τον τίτλο «Ξέρεις από business plan;», θέτει ερωτήματα όπως: Τι είναι το business plan, τι θα πρέπει να γνωρίζει κάποιος για αυτό; Πώς καταρτίζεται, τι περιλαμβάνει και ποιος είναι, τελικά, ο στόχος του; Υπάρχουν σημεία που χρειάζονται προσοχή; Ποια η σημασία των αλλαγών σε ένα business plan; Χρειάζονται αναθεωρήσεις; Κάθε πότε θα πρέπει να συμβαίνουν αυτές και με τι στόχευση; Μπορεί κάποιος να πάρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται μέσω δωρεάν σεμιναρίων επιχειρηματικότητας;

Σε αυτό το επεισόδιο, τις απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα -αλλά και σε πολλά ακόμα- δίνει η Κατερίνα Παράσχου, Program Manager του PRAKSIS Business Coaching Center (BCC) και ο Αλέξης Κομσέλης, Διευθυντής του ALBA Hub for Entrepreneurship and Development και υπεύθυνος για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα VentureGarden στη Νότια Ελλάδα. Συντονίζει ο Χρήστος Κοτσακάς, Αρχισυντάκτης του epixeiro.gr.

Ακούστε το επεισόδιο από τον παρακάτω player. Βρείτε το σε:

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr