NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το Netflix το ρίχνει στα video games - Θα φτάσει τους 50 τίτλους το 2022

Το Netflix το ρίχνει στα video games - Θα φτάσει τους 50 τίτλους το 2022

​Το Netflix σκοπεύει να αυξήσει το σύνολο του Netflix Games φτάνοντας τους 50 τίτλους για κινητά, μέχρι το τέλος του 2022.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, η οποία συζήτησε με πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια της εταιρείας, το Netflix σχεδιάζει να συνεχίσει να εξερευνά τον κόσμο των video games και στοχεύει σε «μεγάλα κέρδη» από αυτήν την αγορά, στο μέλλον.

Η εταιρεία προσφέρει επί του παρόντος 17 τίτλους -συμπεριλαμβανομένων των Stranger Things: 1984, Card Blast και Wonderputt Forever- σε χρήστες iOS και Android, αν και μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά μόνο μέσω συνδρομής στην υπηρεσία του.

Το Netflix Games κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021 και από τότε η εταιρεία ενίσχυσε τις αναπτυξιακές της δυνατότητες εξαγοράζοντας στούντιο υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένων των Next Games και Boss Fight Entertainment. Η εταιρεία απέκτησε επίσης την Night School Studio τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Netflix, Reed Hastings, η εταιρεία σύναψε αυτές τις συμφωνίες για να «χτίσει το known-how και τα δημιουργικά κομμάτια για να μπορέσει να δημιουργήσει πραγματικά μεγάλα κέρδη» στην αγορά των βιντεοπαιχνιδιών.

Το τμήμα των παιχνιδιών του Netflix διευθύνεται από τον πρώην στέλεχος του Facebook και της EA, Mike Verdu, ο οποίος εντάχθηκε στην εταιρεία τον Ιούλιο του 2021.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr