NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

CNP Ζωής: Συμμετείχε σε εκδήλωση με θέμα «Αποταμίευση και Επενδύσεις με απλά λόγια»

CNP Ζωής: Συμμετείχε σε εκδήλωση με θέμα «Αποταμίευση και Επενδύσεις με απλά λόγια»

​Την Τετάρτη 13/4/2022 στον πολυχώρο «Φαληρικόν» στον Πειραιά, η CNP ΖΩΗΣ συμμετείχε σε εκδήλωση με θέμα «Αποταμίευση και Επενδύσεις με απλά λόγια» που πραγματοποίησε η εταιρία Make Sure.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης συνεργατών και πελατών της Make Sure Ασφαλιστικοί Πράκτορες & Συντονιστές Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ο.Ε.

Την CNP ΖΩΗΣ εκπροσώπησε και παρουσίασε σύντομα ο κ. Γεώργιος Γεωργακόπουλος Γενικός Διευθυντής της CNP ΖΩΗΣ, ενώ κύριος ομιλητής ήταν ο κ. Βασίλης Καρέλλας Διευθυντής Πωλήσεων της CNP ΖΩΗΣ. Σε μία εποχή όπου η αποταμίευση δοκιμάζεται και το συνταξιοδοτικό παραμένει δύσκολη εξίσωση προς επίλυση, η ιδιωτική ασφάλιση έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό με τεχνογνωσία και επιπρόσθετη οφέλη, με τα προγράμματα περιοδικών και έκτακτων καταβολών τύπου Unit Linked όπως το «Bonjour Future Planning» της CNP ΖΩΗΣ.

Τα αμοιβαία κεφάλαια στα οποία επενδύει το αποταμιευτικό πρόγραμμα «Bonjour Future Planning» της CNP ΖΩΗΣ στις αναπτυγμένες οικονομίες του πλανήτη και η διασπορά κινδύνου που έχουν, βοηθάει στην κάλυψη μέρους ή και ολόκληρης της αναπλήρωσης που χρειάζεται η κρατική σύνταξη. Πρωτοβουλίες όπως η συγκεκριμένη εκδήλωση, δίνουν τη δυνατότητα να επαναπροσδιοριστούν και να ξεκαθαρίσουν όροι και λέξεις με το φακό της σύγχρονης πραγματικότητας, ώστε ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής να μπορέσει να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις απαιτήσεις εκείνων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε τέτοια προγράμματα.

H CNP ΖΩΗΣ, είναι η Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στην Ελλάδα του ασφαλιστικού Ομίλου CNP CYPRUS, μέλος του γαλλικού πολυεθνικού κολοσσού CNP ASSURANCES με περισσότερα από 170 χρόνια ιστορική παρουσία και 36 εκατομμύρια ασφαλισμένους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr