NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Knowcrunch λανσάρει τα digital marketing academies: έτοιμη εκπαίδευση για επιχειρήσεις

Η Knowcrunch λανσάρει τα digital marketing academies: έτοιμη εκπαίδευση για επιχειρήσεις

Η Knowcrunch λανσάρει τα digital marketing academies τα οποία είναι 15 έτοιμα εκπαιδευτικά προγράμματα πάνω στο digital marketing, φτιαγμένα ειδικά για επιχειρήσεις που θέλουν να παρέχουν εκπαίδευση σε στελέχη τους ή σε πιστούς πελάτες τους. Τα digital marketing academies της Knowcrunch μπορούν να πάρουν το όνομα της επιχείρησης/brand, μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες της επιχείρησης και παρέχονται σε φυσικό χώρο, σε zoom ή μέσω video-demand.

Οι μεγάλες επιχειρήσεις ήδη εμπιστεύονται τη Knowcrunch

Ήδη δύο μεγάλες επιχειρήσεις και brands έχουν εμπιστευτεί τη Knowcrunch χρησιμοποιώντας έτοιμα digital marketing modules για την εκπαίδευση των πελατών τους. Η Cosmos sports εκπαίδευσε τους Facebook fans της στο social media marketing και στα social networks και η Γερμανός μέσω της Ogilvy εκπαίδευσε τους πιστούς πελάτες της στο social media marketing, στα social networks και στο influencer marketing.

Γιατί στη Knowcrunch;

Η Knowcrunch είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου in-class & video-on-demand courses με έμφαση σε θέματα business, marketing & digital marketing. Επικοινωνήστε κι εσείς για το δικό σας digital academy.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr