NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Meta αλλάζει ονομασία στο σύστημα πληρωμών, έρχεται το Meta Pay

Η Meta αλλάζει ονομασία στο σύστημα πληρωμών, έρχεται το Meta Pay

​Η Meta αλλάζει ονομασία στο Facebook Pay, το σύστημα πληρωμών της που είναι διαθέσιμο σε Facebook, Messenger, Instagram και WhatsApp, σε Meta Pay.

Η αλλαγή πρόκειται να συμβεί «σύντομα», σύμφωνα με μια ανάρτηση ιστολογίου από τον Stephane Kasriel, επικεφαλής εμπορίου και χρηματοοικονομικών τεχνολογιών της Meta, και είναι η πιο πρόσφατη ένδειξη ότι η εταιρεία που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Facebook θέλει να μεταφέρει τις δραστηριότητες της στο metaverse.

«Εστιάζουμε στη βελτίωση των εμπειριών πληρωμών που ήδη παρέχουμε με το Facebook Pay, όπου βλέπουμε καλή υιοθέτηση», έγραψε ο Kasriel. «Και με αυτό, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα στις χώρες στις οποίες βρισκόμαστε ήδη, αντί να επεκταθούμε σε νέες χώρες αυτή τη στιγμή».

Οι επιχειρήσεις σε 160 χώρες χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες της Meta για να πραγματοποιούν πληρωμές, σύμφωνα με την ανάρτηση του Kasriel.

Η Meta εξετάζει επίσης πώς να απλοποιήσει την εμπειρία πληρωμών στις πλατφόρμες της. Ενώ ο Kasriel αναφέρθηκε σε μια ευρεία εικόνα, δεν μοιράστηκε πολλές λεπτομέρειες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr