NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Επιστρέφει το 2024 η Διεθνής Έκθεση για Ρολά, Πόρτες και Συστήματα Ηλιοπροστασίας, R+T

Επιστρέφει το 2024 η Διεθνής Έκθεση για Ρολά, Πόρτες και Συστήματα Ηλιοπροστασίας, R+T
19_05_2022 | 10:15 19_05_2022 | 10:17
epixeiro icon Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια, Events

Επιστέφει μετά από έξι χρόνια απουσίας η Διεθνής Έκθεση για Ρολά, Πόρτες/Πύλες και Ηλιακά Συστήματα, R+T. Η νέα διοργάνωση προγραμματίστηκε για τις 19 με 23 Φεβρουαρίου 2024, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Στουτγάρδης.

Η R+T, την οποία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, κατέχει τον τίτλο της κορυφαίας έκθεσης του κλάδου της, καθώς συγκεντρώνει όλους τους παγκόσμιους «παίκτες» της αγοράς, οι οποίοι μέσω της έκθεσης προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε πάνω από 65.000 επισκέπτες.

Στην R+T φιλοξενούνται οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από τον τομέα των ρολών, των θυρών/πορτών και των συστημάτων σκίασης: από εξωτερικές περσίδες μέχρι συστήματα ελέγχου τέντας, από πόρτες και πύλες πυροπροστασίας μέχρι εξοπλισμό ασφαλείας.

Ήδη 500 εκθέτες υπέβαλλαν συμμετοχή στην επερχόμενη έκθεση, με την Ελλάδα να επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Sebastian Schmid, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εκθεσιακού Οργανισμού της Στουτγάρδης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι με το status quo των ήδη εγγεγραμμένων», συμπληρώνοντας ότι: «Η βιομηχανία θα μπορέσει και πάλι να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ‘ζωντανά’ και οι επισκέπτες θα μπορούν να αγγίξουν και να βιώσουν έναν μεγάλο αριθμό νέων προϊόντων και καινοτομιών, αλλά και να λάβουν μέρος σε συζητήσεις μεταξύ τους στην έκθεση.»

Σημειώνεται ότι, το σύστημα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για την R+T είναι ήδη διαθέσιμο. Για περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 018, ή να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα του φορέα για τις εκθέσεις (https://www.german-fairs.gr/alles-diethneis-ektheseis-sti-germania/r-t/) και την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.messe-stuttgart.de/r-t/en.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr