NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

FF Group: Στρατηγική συνεργασία με τη Bestseller - 12 νέα καταστήματα Jack&Jones

FF Group: Στρατηγική συνεργασία με τη Bestseller - 12 νέα καταστήματα Jack&Jones

Στο πλαίσιο ανάπτυξής τους, ο Όμιλος FF Group και ο πολυεθνικός όμιλος BESTSELLER , υπέγραψαν εμπορική συμφωνία αρχικά για το apparel brand Jack&Jones. Η εν λόγω συμφωνία προβλέπει το άνοιγμα 12 νέων καταστημάτων Jack&Jones στην Ελλάδα, τέσσερα εκ των οποίων αναμένεται να ανοίξουν εντός του 2022, καθώς και την επέκταση του δικτύου στην αγορά της Βουλγαρίας.

Η συνεργασία αποτελεί την έναρξη ενός δυναμικού πλάνου ανάπτυξης του Ομίλου μέσα από το brand portfolio της πολυεθνικής εταιρείας BESTSELLER, η οποία ιδρύθηκε στη Δανία το 1975, και διαθέτει περισσότερα από 20 fashion brand. Τα brand της BESTSELLER είναι διαθέσιμα σε περισσότερα από 3.000 monobrand καταστήματα και σε 15.000 multibrand καταστήματα και εμπορικά κέντρα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Αυστραλία και την Ινδία.

Η Jack&Jones, «μια μάρκα casual ανδρικής ένδυσης με denim DNA, ιδρύθηκε το 1990 στη Δανία και από τότε ξεχωρίζει στο Fashion Industry. Βασικό συστατικό της επιτυχίας της Jack&Jones αποτελεί ο συνδυασμός των ιδιαίτερα προσιτών τιμών, της αρίστης ποιότητας και των κορυφαίων σε σχεδιασμό συλλογών. Αν και βασικός πυρήνας της Jack&Jones είναι τα jeans, οι συλλογές της περιλαμβάνουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Το 2017, το brand εισήγαγε μια νέα plus size σειρά, και στις αρχές του 2018 επέκτεινε περαιτέρω το portofolio, με μεγέθη για τους νεότερους καταναλωτές ηλικίας 8-16 ετών. Η τελευταία προσθήκη της Jack&Jones έγινε το 2021 και αφορά την πολλά υποσχόμενη γυναίκεια σειρά της, με το brand name JJXX».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου FF Group, Γεώργιος Σάμιος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη νέα, φιλόδοξη συνεργασία μας με την BESTSELLER, έναν από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές στην βιομηχανία της μόδας παγκοσμίως. Μαζί θα αναπτύξουμε ένα δυναμικό δίκτυο πωλήσεων για το brand Jack&Jones στην Ελλάδα, ενώ τα σχέδιά μας δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό το πλαίσιο».

O Country Manager Greece-Cyprus-South Balkan, Θεόδωρος Σταθόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Όμιλο FF Group, ο οποίος εισέρχεται σε μια νέα εποχή ανάπτυξης, κάτω από την καθοδήγηση της νέας του διοίκησης. Στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδίου ανάπτυξης του δικτύου λιανικής της Jack&Jones, εμπιστευόμαστε στον Όμιλο FF Group, το άνοιγμα μιας σειράς καταστημάτων σε Ελλάδα και Βουλγαρία. Η τεχνογνωσία ενός μεγάλου πολυεθνικού brand, όπως η Jack&Jones, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία στον κλάδο του fashion και την ύπαρξη των κορυφαίων σημείων λιανικής που διαθέτει ο Όμιλος FF Group, καθιστούν βέβαιη την επιτυχία».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr