NEWSFLASH...
Εκ του Ασφαλούς | Insurance & Reinsurance Meeting, hosted by the HAIC
ανάγνωση

Νέο κεφάλαιο για την (αντ)ασφαλιστική αγορά από τις 25 Μαΐου στην Ύδρα

Νέο κεφάλαιο για την (αντ)ασφαλιστική αγορά από τις 25 Μαΐου στην Ύδρα

Η ιστορία των αντασφαλιστών στην Ύδρα ​ξεκίνησε να γράφεται το 1998 με την πρώτη διοργάνωση. Την αγάπη των αντασφαλιστών για την Ύδρα ​δεν μπόρεσε να ανακόψει ούτε το πολυτελές ξενοδοχείο στον τόπο της Μεσσηνίας. Η Ύδρα ​ήταν το ορόσημο της ασφαλιστικής αγοράς για 20 συναπτά έτη, όταν ξαφνικά μία πανδημία τα ανέτρεψε όλα.

Όταν η προκυμαία άδειασε

2019 – 2021, στην προκυμαία της Ύδρας, όπως κάθε Σεπτέμβριο συνηθίζονταν δεν έκατσαν ασφαλιστές και αντασφαλιστές να διαπραγματευτούν τα rates, τις συμβάσεις, το capacity, τις κατηγορίες καλυπτόμενων κινδύνων, τις εξαιρέσεις, την ίδια κράτηση των πρωτασφαλιστών, το ποσοστό των εκχωρήσεων, τις παραχωρούμενες προμήθειες, την έναρξη και την λήξη της σύμβασης και τις συμφωνίες quota share, surplus share, excess loss.

Τα club της Ύδρας δεν γέμισαν, φήμες δεν βγήκαν και το Περισκόπιο της Ασφαλιστικής Αγοράς που γεννήθηκε στην Ύδρα προσπαθούσε με διπλούς και τριπλούς φακούς να διακρίνει τις εξελίξεις στην αγορά για να τις μεταφέρει κάθε Παρασκευή μία φορά το μήνα από τότε μέχρι σήμερα στο epixeiro.gr .

Η Ελύνα Παπασπυροπούλου υποδέχεται τους αντασφαλιστές

2022: Με εντελώς νέο πρόσωπο η ΕΑΕΕ στις 25 Μαΐου ανοίγει νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της Ύδρας. Η Ελύνα Παπασπυροπούλου η νέα Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ (πρώην Facultative Reinsurance στην ΑΟΝ ) που ανέλαβε τα καθήκοντα της Μαργαρίτας Αντωνάκη (πρώην Γενικής Διευθύντρια της ΕΑΕΕ) υποδέχεται από τις 25 μέχρι 27 Μαΐου τους αντασφαλιστές του κόσμου. Γερμανοί, Ελβετοί, Γάλλοι, Βέλγοι, Βούλγαροι, Κύπριοι, Ιρλανδοί, Ιταλοί, Λιβανέζοι, Σλοβένοι, Ολλανδοί, Ισπανοί, Αμερικάνοι, Βρετανοί θα είναι εκεί.

Η παράδοση συνεχίζεται με την ΑΟΝ να δίνει την καθιερωμένη δεξίωση στις 25 Μαΐου, δίνοντας το βήμα της εκκίνησης. Στην συνέχεια λίγο πριν τα μεσάνυχτα το πάρτι της Eurolife FFH.

Οι δύο γίγαντες Munich Re, και Swiss Re γράφουν ιστορία

Την επομένη κάτω από ιστορικό ρολόϊ της Ύδρας με το που θα χτυπήσει εννιά φορές το η μικρή συνεδριακή αίθουσα του Δημαρχείου θα γεμίσει και πάλι. Οι δύο μεγάλοι γίγαντες της Αντασφάλισης Munich Re με τον Andreas Vossberg Senior Underwriter, Central, Eastern and Southern Europe, Munich RE και Swiss Re με την Anna Ziswiler,Market Head Switzerland & MEDI, Director,Europe, Middle East & Africa, Swiss Re, η οποία μίλησε σε συνέντευξη της στο epixeiro.gr όπως και η Munich Re με τον Stefan Straub Head of Group Media Relatιοns θα περιγράψουν το μέλλον της ασφάλισης. Συντονίστρια η Ελύνα Παπασπυροπούλου. Την τιμητική της έχει η Howden όπου μαζί με τον Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου Πρόεδρο της ΕΑΕΕ θα ξεδιπλώσουν βήμα – βήμα τις προκλήσεις και το μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς.

Οι αποκαλύψεις στα πάρτι της Howden και Carpenter Turner

Οικοδεσπότες των απογευματινών πάρτι στον Ναυτικό Όμιλο της Ύδρας και την Σπηλιά η Ηowden Matrix και η Carpenter Turner. Στην Ύδρα θα προαναγγελθούν οι εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς με τις περισσότερες πραγματικά αποκαλύψεις να γίνονται στα πάρτι κατά την παράδοση.

Το Περισκόπιο της Ασφαλιστικής Αγοράς θα τραβήξει ρότα για την Ύδρα και το μάτι ανελλιπώς θα καταγράφει τις εξελίξεις συσχετίζοντας τες ενίοτε με την ιστορία της ασφάλισης . Το «Περισκόπιο» θα σταθεί σε ό,τι καινούργιο ειπωθεί, στον τρόπο που θα μετεξελιχθεί η αγορά και στις προτάσεις των ξένων αντασφαλιστών που θα έχουν ισχυρό επιχείρημα. Υπόσχεται ότι δεν θα σταθεί σε χιλιοειπωμένες ιδέες και ούτε θα επαναλαμβάνεται.

Ραντεβού στην Ύδρα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr