NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Στην kovald η στρατηγική και ανάπτυξη του performance marketing της Malesa

Στην kovald η στρατηγική και ανάπτυξη του performance marketing της  Malesa

Η kovald Digital Marketing Strategies ανέλαβε με απευθείας ανάθεση το Performance Marketing, τον σχεδιασμό της digital στρατηγικής ανάπτυξης και προώθησης του γνωστού ηλεκτρονικού καταστήματος γυναικείων υποδημάτων malesa.gr / Malesa Fashion Shoe Project.

Ανάμεσα σε βασικά καθήκοντα που αναλαμβάνει η kovald, όπως συμβουλευτικές υπηρεσίες και ανάλυση της αγοράς, η νέα συνεργασία περιλαμβάνει το Consulting για την περαιτέρω ανάπτυξη του eshop (το οποίο διαθέτει ήδη πάνω από 7.000 κωδικούς προσιτών γυναικείων υποδημάτων) και την υλοποίηση ενός στοχευμένου πλάνου performance marketing με στόχο τη βελτιστοποίηση των διαφημίσεων σε Google και Social media.

Ο Κωνσταντίνος Lamaj, CEO & Founder της kovald Digital Marketing Strategies, αναφέρει: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η εμπειρία μας στο χώρο της Μόδας και του Lifestyle μεταφράζεται σε μια σειρά από επιτυχημένες και νέες συνεργασίες. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε με την ίδια αφοσίωση που μας χαρακτηρίζει και μας κάνει να ξεχωρίζουμε, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, ανταποκρινόμενοι πλήρως στις απαιτήσεις του, στο digital περιβάλλον».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr