NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Εκπαιδευτικά events στην Κρήτη για το ξενοδοχειακό Revenue Management

Εκπαιδευτικά events στην Κρήτη για το ξενοδοχειακό Revenue Management

​Τρία μοναδικά εκπαιδευτικά events για το ξενοδοχειακό Revenue Management διοργανώνονται στην Κρήτη στις 7-9 Ιουνίου 2022, από την Revitup.direct σε συνεργασία με την OTA Insight.

Η δύναμη των δεδομένων θα παρουσιαστεί μέσα από τις διαδοχικές μας συζητήσεις, όπου θα εξεταστούν βέλτιστες πρακτικές και παραδείγματα για την ορθή χρήση και το ρόλο τους στο σύγχρονο τουριστικό μάρκετινγκ. Σκοπός είναι να ανακαλύψουμε μαζί τους τρόπους με τους οποίους οι ξενοδόχοι μπορούν να αξιοποιήσουν αυτά τα δεδομένα, με στόχο τη μεγιστοποίηση των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων των επιχειρήσεών τους.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις συναντήσεις μας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά, στο Ηράκλειο & στο Ρέθυμνο. Για τη συμμετοχή σας απαιτείται προεγγραφή στα links που ακολουθούν:

  • Χανιά (7/6) – πατήστε εδώ
  • Ηράκλειο (8/6) – πατήστε εδώ
  • Ρέθυμνο (9/6)– πατήστε εδώ

Λόγω περιορισμών του COVID-19, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οπότε κλείστε τη θέση σας άμεσα.

Η Revitup.direct είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προσέφερε την ολιστική υπηρεσία που συνδυάζει Online Sales, Digital Marketing και Revenue Management, παρέχοντας παράλληλα την δυνατότητα στα ξενοδοχεία να αυξήσουν σημαντικά και τον όγκο των online πωλήσεων αλλά και της αναγνωρισιμότητας του πελάτη της (Hotel Brand Name).

Η ΟΤΑ Insight είναι η κορυφαία cloud based intelligence πλατφόρμα στον τομέα της ξενοδοχίας. Προσφέρει στους ξενοδόχους και τους διευθυντές εσόδων μια σουίτα εργαλείων που τους ενδυναμώνει να λάβουν εξυπνότερες αποφάσεις τιμολογιακής πολιτικής και διανομής κάθε μέρα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr