NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Πραγματοποιήθηκε η 7η Τελετή Απονομής των Education Leaders Awards - Οι νικητές

Πραγματοποιήθηκε η 7η Τελετή Απονομής των Education Leaders Awards - Οι νικητές

Για 7η χρονιά, ο θεσμός των Education Leaders Awards, που διοργανώνεται από την BOUSSIAS, ανέδειξε το πανόραμα των βέλτιστων πρακτικών στην εκπαίδευση και επιβράβευσε φορείς και εκπαιδευτικούς από όλες τις βαθμίδες και από όλες τις περιοχές της χώρας.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με την παρουσία της Προέδρου της Επιτροπής Αξιολόγησης, κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου, μελών της επιτροπής αξιολόγησης και των νικητών, ενώ παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Μαρία Νικόλτσιου και Πέτρος Κουμπλής.

Σημαντικές στιγμές στην τελετή ήταν η απονομή των δύο κορυφαίων βραβείων της φετινής διοργάνωσης. Εκπαιδευτικός Οργανισμός της Χρονιάς αναδείχθηκε το Ellinopoula.com, ενώ Εκπαιδευτικός της Χρονιάς για φέτος είναι ο Χαράλαμπος Γεωργιακάκης, αναπληρωτής δάσκαλος στο 3/Θ Δημοτικό Σχολείο Βοριζίων, που βρίσκεται έξω από το Ηράκλειο Κρήτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εκπαιδευτικός της Χρονιάς έλαβε ως δώρο ένα tablet που παραχώρησε η εταιρεία Plaisio, ενώ με την υποστήριξη της Αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, κυρίας Έυας Καϊλή, θα ταξιδέψει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στην έναρξη της βραδιάς απονεμήθηκαν και τρία Τιμητικά βραβεία. Οι Δρ. Καλλιόπη Ορφανάκη, Χρυσούλα-Χρυσοβαλάντου Παπαστάθη και Δημήτριος Στεφανής βραβεύθηκαν για το έργο τους στις Εκπαιδευτικές Δομές του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, ενώ η Μαρία Δελάκη για το έργο της και τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Τιμητικό βραβείο δόθηκε και στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για την προσφορά του στην Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό και την Τεχνολογία, το οποίο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΜΕ, κύριος Δημήτρης Εφραίμογλου. Όπως δήλωσε η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, μετά την ολοκλήρωση της τελετής: «Πρόκειται για έναν θεσμό, ο οποίος δεν είναι πλέον απλά βραβεία, είναι μία τιμή για τη χώρα γιατί αναδεικνύονται όλες, οι τεράστιες, δυνάμεις της εκπαιδευτικής κοινότητας, το τι προσφέρουν οι άνθρωποι στα χωριά, στις πόλεις και εκτός Ελλάδας, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και είμαστε πολύ περήφανοι γιατί τελικά, η δύναμη της κάθε χώρας είναι η εκπαίδευσή της».

Ο θεσμός έχει την Τιμητική Υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Κολλεγίων. Χορηγοί Επικοινωνίας είναι το Ίδρυμα Λαμπράκη, το Epixeiro και το Neolaia.

Το σύνολο των νικητών και των διακρίσεων είναι διαθέσιμα στον πίνακα που έχει αναρτηθεί στο https://www.educationleadersawards.gr/.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr