NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Sea Breaze: Χρυσό βραβείο για το «VUCASIM Dive & Astronaut in the Ocean»

Sea Breaze: Χρυσό βραβείο για το «VUCASIM Dive & Astronaut in the Ocean»

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 στο κέντρο πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στην διοργάνωση Education Leaders Awards, το Sea Breaze κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Οριζόντιων Δεξιοτήτων» για το VUCASIM Dive & Astronaut in the Ocean.

Η πίεση αναγνωρίζεται ως ο κύριος παράγοντας σε πολλά περιστατικά και λάθη. Οι άνθρωποι συμπεριφέρονται διαφορετικά υπό πίεση και σε τέτοιες στιγμές, η ευαισθησία σε άλλα ανθρώπινα στοιχεία αυξάνεται. Ειδικά εκείνα που επηρεάζουν την αντίληψη και τις γνωστικές λειτουργίες.

Αυτό έχει παρατηρηθεί σε κλάδους υψηλής πίεσης όπως η Αεροπορία, ο Στρατός, η Τεχνική κατάδυση, οι Σπηλαιοκαταδύσεις, η κάταδυση με επαναπνευστήρες - Rebreathers, η Ναυτιλία, η Υγειονομική περίθαλψη, η Νομική, καθώς επίσης και μεταξύ στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών. Αυτό εξηγεί τον λόγο που η αποτελεσματική «προπόνηση» συνιστάται να γίνεται, τουλάχιστον εν μέρει, όταν οι άνθρωποι και οι ομάδες βρίσκονται υπό πίεση.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Sea Breaze, «σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε ενεργά στη μείωση των ποσοστών των παραγόντων που ευθύνονται για την εκτόξευση της ενδοοικογενειακής βίας και το αποτέλεσμά της που είναι το bullying. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη υπεύθυνων, ηθικών, παγκόσμιων πολιτών για την ψηφιακή εποχή. Ανθρώπων που θα συνεργαστούν για ένα βελτιωμένο και ενισχυμένο μέλλον».

Αυτό το πρόγραμμα προετοιμάζει άτομα και ομάδες να αποδώσουν αποτελεσματικά σε περιβάλλοντα υψηλού στρες, όπως σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Αυξάνει την εξοικείωση με το περιβάλλον και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πρέπει να εκτελούνται αποτελεσματικά οι δεξιότητες και αναπτύσσει την ικανότητα και την αυτοπεποίθηση της εκτέλεσης αυτών των δεξιοτήτων, παρά τους περισπασμούς και τον φόρτο εργασίας που υπάρχουν ή μπορεί να προκύψουν.

Το αντίστοιχο πρόγραμμα Astronaut in the Ocean που έχει σχεδιαστεί για παιδιά 9-12, 13-16 και 14-17 ετών, βοηθάει στην ανάπτυξη υπεύθυνων, ηθικών, παγκόσμιων πολιτών για την ψηφιακή εποχή. Μαθητές που θα συνεργαστούν για ένα βελτιωμένο μέλλον στις διαστάσεις, αέρας, γη, θάλασσα, διάστημα και κυβερνοχώρος.

Πρόκειται για ένα STEAM Project Based πρόγραμμα, 5 αξόνων (Solution, Information, Creativity, Media & Collaboration), στο οποίο τα παιδιά μαθαίνουν 23 κοινωνικές και ηγετικές δεξιότητες, μέσα από 40 διαφορετικά projects, στους τομείς Επιστήμη και Τεχνολογία, Μαθηματικά, Κοινωνικές επιστήμες, Αγγλική γλώσσα και Τέχνες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr