NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Schneider Electric ανανεώνει το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης Βeyond Green Skills

Η Schneider Electric ανανεώνει το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης Βeyond Green Skills

​Η Schneider Electric συνεχίζει να στηρίζει τους νέους, υλοποιώντας για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα αμειβόμενης 10-μηνης πρακτικής άσκησης, ‘Beyond Green Skills’.

Η εταιρεία με σκοπό να δώσει ευκαιρίες μάθησης και εξέλιξης στους τελειόφοιτους και νέους απόφοιτους Πολυτεχνικών και Οικονομικών Σχολών εξασφάλισε 6 διαφορετικές θέσεις πρακτικής στα γραφεία της στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, οι θέσεις αφορούν έναν Offer Marketing Trainee που θα υποστηρίζει εκστρατείες μάρκετινγκ προϊόντων, έναν Data Center Systems Sales Trainee, που θα είναι μέρος της ομάδας secure power και θα ασχολείται με λύσεις data centers, όπως λογισμικό, ψύξη, monitoring, racks, UPS και άλλες εφαρμογές. Επιπλέον, ένας εκπαιδευόμενος θα ασχοληθεί με το Project Management για να διασφαλίζει ότι οι πελάτες θα λαμβάνουν τις λύσεις τους όπως συμφωνήθηκε, εγκαίρως και εντός προϋπολογισμού, με εξαιρετικό επίπεδο τεχνογνωσίας, ενώ ο Smart Buildings Initiative Trainee θα υποστηρίξει την ομάδα Specification and EcoStruxure. Τέλος, 2 Trainees θα στελεχώσουν διαφορετικά τμήματα ψηφιακού μετασχηματισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να διεκδικήσουν μία θέση, μπορούν να δηλώσουν την καινοτόμα ιδέα τους έως τις 26 Αυγούστου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr