NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Generali στέλνει μήνυμα αγάπης στηρίζοντας τη δράση της Μέριμνας για τη Γιορτή του Πατέρα

Η Generali στέλνει μήνυμα αγάπης στηρίζοντας τη δράση της Μέριμνας για τη Γιορτή του Πατέρα

To ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την ψυχολογική στήριξη παιδιών και εφήβων που βιώνουν την απώλεια του πατέρα τους.

Η Generali, ως ένας παγκόσμιος οργανισμός με μακρά διαδρομή στον απαιτητικό και ευαίσθητο τομέα της ασφάλισης, αντιλαμβάνεται σε βάθος την ανθρώπινη ανάγκη για ασφάλεια και προστασία. Η συνεχής ενασχόληση της εταιρείας με την πρόβλεψη κινδύνων που απειλούν την ομαλή πορεία της ζωής, ενισχύει το ενδιαφέρον της για τις θεμελιώδεις ανθρώπινες αξίες και το μετουσιώνει σε δράσεις που έχουν ως στόχο την στήριξη ευάλωτων ομάδων, κυρίως, παιδιών και οικογενειών.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού Εταιρικής Υπευθυνότητας του οργανισμού που συνδέεται με τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που βρίσκονται σε δυσχερή θέση ως πυλώνα κοινωνικής συνοχής, η Generali Hellas, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, συμμετέχει στην επετειακή δράση που υλοποιεί η «Μέριμνα» στηρίζοντας έμπρακτα τα παιδιά που βιώνουν την απώλεια του πατέρα τους.

Η Generali και οι άνθρωποί της συμβάλλουν ενεργά στο έργο της «Μέριμνας» συγκεντρώνοντας χρήματα για την παροχή ψυχολογικής στήριξης παιδιών και εφήβων που ζουν με το βάρος της γονικής απουσίας. Στόχος του εγχειρήματος είναι μέσα από το θεραπευτικό πλαίσιο του φορέα τα παιδιά να μπορέσουν να αναπτύξουν νέα ψυχικά αποθέματα για να αντιμετωπίσουν αυτή τη δομική για την ζωή τους αλλαγή.

Αναγνωρίζοντας την ευζωία και ειδικότερα την ψυχική υγεία ως θεμελιώδη παράγοντα κοινωνικής ισορροπίας και προϋπόθεση για την ανάπτυξη του συνόλου, η Generali παραμένοντας συνεπής στη δέσμευσή της για ένα βιώσιμο μέλλον επιδιώκει τη συμμετοχή της σε ενέργειες που επιβεβαιώνουν την ανθρωποκεντρική της προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες της κοινωνίας μέσα στην οποία δραστηριοποιείται.

Στείλτε και εσείς τη δική σας e-card αγάπης εδώ: https://merimna.org.gr/giorti-tou-patera-ecard/.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr