NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Διοργάνωση ελληνικού ομαδικού περιπτέρου στην Asia Fruit Logistica

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Διοργάνωση ελληνικού ομαδικού περιπτέρου στην Asia Fruit Logistica

Από 2 έως 4 Νοεμβρίου 2022, ανοίγει τις πύλες της, στην Μπανγκόκ, η επόμενη Διεθνής Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών για Επαγγελματίες, ASIA FRUIT LOGISTICA, όπως ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Για τη φετινή έκθεση το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο διοργανώνει Ελληνικό Ομαδικό Περιπτέρου με τη συμμετοχή δύο σημαντικών εταιρειών του κλάδου και ειδικότερα των Μητροσύλης Α.Ε. και Φρούτα Πρωτοφανούση Α.Ε., οι οποίες θα καταλάβουν συνολικό χώρο 60 τ.μ., προβάλλοντας premium ελληνικά φρούτα στις ασιατικές αγορές.

Σημειώνεται ότι το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο διατηρεί στρατηγική συνεργασία με την Εnterprise Greece Invest & Trade, προς εξασφάλιση επιδοτήσεων για όσες εταιρείες δικαιούνται ενίσχυση 50% επί του κόστους ενοικίασης του χώρου τους, για σταντ επιφάνειας μέχρι 12 τ.μ..

Η ASIA FRUIT LOGISTICA, που επιστρέφει με φυσική παρουσία μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, μετέφερε τη διεξαγωγή της στο Εκθεσιακό Κέντρο Queen Sirikit National Convention Center (QSNCC) στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, όπου θα γιορτάσει φέτος την 15η επέτειό της.

Η ζήτηση των εκθετών είναι μεγάλη διεθνώς, καθώς οι επιχειρήσεις του κλάδου αναμένουν την ευκαιρία να συναντηθούν εκ νέου, εδραιώνοντας τη θέση της ASIA FRUIT LOGISTICA ως την κορυφαία εμπορική έκθεση της Ασίας για τη βιομηχανία φρέσκων προϊόντων.

Εκθέτες από περίπου 41 διαφορετικές χώρες και περιοχές έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, υπογραμμίζοντας για άλλη μια φορά το πραγματικά διεθνές προφίλ της εκδήλωσης.

Σημειώνεται δε, ότι το επιτυχημένο συνέδριο, Asiafruit Congress, που συνοδεύει την έκθεση, θα διεξαχθεί στην ίδια τοποθεσία, αρχίζοντας μια ημέρα πριν από τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης, την 1η Νοεμβρίου, και θα διαρκέσει έως τις 4 Νοεμβρίου, ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Fruitnet, στις 7 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Μαζί με την FRUIT LOGISTICA, η ASIA FRUIT LOGISTICA ανανέωσε φέτος το λογότυπό της. Η ανανεωμένη επωνυμία έχει ως στόχο να τονίσει την κοινή προέλευση και τις κοινές αξίες των δύο εμπορικών εκθέσεων, οι οποίες αντιπροσωπεύουν την ποιότητα, τον επαγγελματισμό καθώς και τον προσανατολισμό του κλάδου στις υπηρεσίες και την καινοτομία.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί, για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση και τη συμμετοχή στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr, και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.asiafruitlogistica.com/.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr