NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Θέσεις Εργασίας
ανάγνωση

Schneider Electric:Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης 10 μηνών επ' αμοιβή

Schneider Electric:Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης 10 μηνών επ' αμοιβή

Το Beyond Green Skills της Schneider Electric επιστρέφει για 2η χρονιά και αναζητά 6 ταλαντούχους νέους για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρακτικής διάρκειας 10 μηνών επ’ αμοιβή.

Η Schneider Electric σε συνεργασία με τη Mantis Business Innovation - ως Innovation Enabler του προγράμματος - και με υποστηρικτή το GreenTech Challenge by ESU NTUA δημιουργούν το Beyond Green Skills vol.2 , ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης που έχει ως στόχο την ενδυνάμωση και στήριξη της νέας γενιάς καθώς και την ενίσχυση της καινοτομίας.

Η Schneider Electric παρέχει ένα μεγάλο εύρος ευκαιριών μάθησης και εξέλιξης, ανοίγοντας 6 θέσεις πρακτικής άσκησης στην Αθήνας. Στο πλαίσιο αυτό, ανέπτυξε 4 ειδικά διαμορφωμένες θεματικές ενότητες, παρουσιάζοντας τις σύγχρονες τεχνολογικές προκλήσεις πάνω στις οποίες καλεί τους υποψήφιους να αναπτύξουν και να υποβάλλουν την καινοτόμο, βιώσιμη λύση τους ως τις 26/08.

Το Beyond Green Skills αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους τελειόφοιτους και νέους απόφοιτους Πολυτεχνικών και Οικονομικών Σχολών, οι οποίοι διαθέτουν λιγότερο από 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας. Έτσι, τους δίνεται η δυνατότητα να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγορά εργασίας, απασχολούμενοι με ένα συναρπαστικό αντικείμενο και ενδιαφέροντα projects στις νέες τεχνολογίες, με πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων.

Οι διαθέσιμες θέσεις πρακτικής είναι οι εξής:

  • Digital Transformation Trainees for Sales team
  • Digital Transformation Trainees for Customer Satisfaction and Quality team
  • Data Center Systems Sales Trainee
  • Offer Marketing Trainee
  • Smart Buildings Initiative Trainee
  • Project Management Trainee

Χρονοδιάγραμμα & Διαδικασία Αξιολόγησης

Το Beyond Green Skills ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 26 Αυγούστου. Η διαδικασία συμπληρώνεται με μια σειρά εξειδικευμένων workshops, αφιερωμένα στις θεματικές του προγράμματος. Οι υποψήφιοι αξιολογούνται ως προς την προσέγγισή τους σχετικά με την καινοτόμο ιδέα τους, τα ψυχομετρικά τους χαρακτηριστικά μέσω του παιχνιδοποιημένου τεστ της Owiwi και σε τελικό στάδιο, οι φιναλίστ πραγματοποιούν 1:1 συνεντεύξεις με τη Schneider Electric.

Η πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει στην Αθήνα στις 10 Οκτωβρίου 2022 στα γραφεία της Schneider Electric.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 26 Αυγούστου ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν στο https://se.mantisbi.io/

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr