NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Τsakiris Family: Διάκριση στα Βραβεία Made in Greece 2022

Τsakiris Family: Διάκριση στα Βραβεία Made in Greece 2022

​Η Tsakiris Family τιμήθηκε με δύο διακρίσεις στα φετινά βραβεία Made in Greece, έναν σπουδαίο θεσμό της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ για τις ελληνικές επιχειρήσεις, που στόχο έχει την ανάδειξη και επιβράβευση αυτών που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία.

Το Bronze Award Επώνυμου Καταναλωτικού Προϊόντος Food απέσπασαν τα δημητριακά πρωινού Le Petit Dejeuner για την παραγωγή και διάθεση της 1ης ελληνικής granola. Πρόκειται για την πρώτη σειρά δημητριακών πρωινού ελληνικής παραγωγής. Είναι ένα γευστικότατο και τραγανό μείγμα δημητριακών ολικής άλεσης, με βρώμη, πλούσιο σε βιταμίνες και φυτικές ίνες, που διατίθεται σε έξι μοναδικές γεύσεις για να καλύπτει όλες τις προτιμήσεις. Έμφαση έχει δοθεί στην εναλλακτική πρόταση σερβιρίσματος να καταναλώνεται το προϊόν ως υγιεινό σνακ για κάθε ώρα της ημέρας. Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι να προσφέρει προϊόντα πλούσια σε θρεπτική αξία, χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα, χρωστικές και φοινικέλαιο. Άλλωστε, όλα τα προϊόντα ιδίας παραγωγής βρίσκονται στην υψηλότερη κατάταξη της κλίμακας Nutriscore και είναι ό,τι πιο κοντινό σε “homemade” προϊόν.

Με το Silver Award Βιώσιμης Ανάπτυξης τιμήθηκαν τα Αβγά Τσακίρη για την πρότυπη μονάδα βιώσιμης ανάπτυξης με καθετοποιημένη παραγωγή. Εδώ και χρόνια, μία από τις βασικές αρχές της εταιρείας είναι η εφαρμογή της "κυκλικής οικονομίας" σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων της, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την προτεραιότητα της για ένα πιο πράσινο μέλλον. Βασικό μέλημα της εταιρείας είναι να χρησιμοποιεί όλα τα εφόδια και εργαλεία που δίνουν η φύση και οι νέες τεχνολογίες, ώστε να μην επιβαρύνει το περιβάλλον. Για το λόγο αυτό, έχει βραβευτεί πρόσφατα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στην κατηγορία «Περιβαλλοντικά Βιώσιμη Γεωργία» (Environmentally-sustainable Champion in farming) για την υιοθέτηση και εφαρμογή περιβαλλοντικών και κλιματικών πρακτικών στο χωράφι, που συνεισφέρουν στη διατήρηση της βιοποικιλότητας και των οικοσυστημάτων.

H Tsakiris Family είναι μία αμιγώς ελληνική οικογενειακή επιχείρηση 3ης γενιάς, η οποία ξεκίνησε το ταξίδι της το 1963 από τη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης ως Αβγά Τσακίρη, με σκοπό να παράγει και να προσφέρει, με αγάπη και φροντίδα, σε όλες τις οικογένειες στην Θεσσαλονίκη τα καλύτερα αβγά από φροντισμένες κότες. Από τότε μέχρι σήμερα, έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες τροφίμων, ενώ έχει αναδειχθεί ως μία από τις 21 πιο ιστορικές παραδοσιακές επιχειρήσεις. Διοικούμενη πλέον από τον Παύλο Τσακίρη, ο οποίος μπήκε δυναμικά στην επιχείρηση το 2005, στοχεύει στην προσθήκη της υπεραξίας των προϊόντων και έχει αναπτύξει μια σειρά επενδύσεων σε ειδικές εκτροφές (βιολογικά, ελευθέρας, Ω3). Από το 2015, η Tsakiris Family διαθέτει στην ελληνική και διεθνή αγορά, πέρα από τη διευρυμένη γκάμα των Αβγών Τσακίρη, μέσω των οποίων καταξιώθηκε στη συνείδηση των καταναλωτών ως εταιρία παραγωγής προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, τα Δημητριακά Le Petit Dejeuner. Πρόκειται για την πρώτη γραμμή παραγωγής δημητριακών πρωινού Granola στην Ελλάδα, μια πρωτοβουλία της Μαρίας Τσακίρη, που έχει την επίβλεψη και διοίκηση της σειράς. Η οικογένεια Τσακίρη παραμένει πιστή στην υπόσχεσή της να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα στους καταναλωτές, φροντίζοντας παράλληλα για την ευζωία των ορνίθων, το περιβάλλον και την κοινωνία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr