NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Επιχειρηματικό σεμινάριο με εκπροσώπους 15 βιομηχανιών του Ισραήλ και 35! της Ελλάδας

Επιχειρηματικό σεμινάριο με εκπροσώπους 15 βιομηχανιών του Ισραήλ και 35! της Ελλάδας

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, η Διεύθυνση Διεθνούς Αμυντικής Συνεργασίας του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ (SIBAT) και η Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του Υπουργείου Άμυνας (ΓΔΑΕΕ) της Ελλάδας πραγματοποίησαν σεμινάριο B2B (Business-to-Business) στην Αθήνα.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν εκπρόσωποι 15 βιομηχανιών του Ισραήλ και 35! της Ελλάδας. Ξεκίνησε με εναρκτήριες ομιλίες του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ, Αντιστράτηγο Μισαήλ Παπαδάκη, της Διευθύντριας SIBAT Europe & North America Division, κα Amira Ilany και του πρέσβη του κράτους του Ισραήλ στην Ελλάδα, κ. Yossi Amrani. Ακολούθησε σειρά συναντήσεων μεταξύ Ισραηλινών και Ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών με στόχο την προώθηση και επέκταση της αμυντικής βιομηχανικής συνεργασίας μεταξύ των χωρών.

Το μονοήμερο σεμινάριο, το εντυπωσιακό ενδιαφέρον και η συμμετοχή εταιρειών και από τις δύο χώρες είναι σαφής ένδειξη του δυναμικού και του αμοιβαίου ενδιαφέροντος για την ενίσχυση και αναβάθμιση της συνεργασίας των χωρών μας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr