NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το STARTAB αναδεικνύει το Μέντορα της Χρονιάς

Το STARTAB αναδεικνύει το Μέντορα της Χρονιάς

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση που οργάνωσε το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας STARTAB, στα γραφεία του Corallia του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά στο Μαρούσι, για την Δικτύωση των Μεντόρων του Προγράμματος και την ανάδειξη του Μέντορα της Χρονιάς. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους εθελοντές Μέντορες του STARTAB, οι οποίοι μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους στις νέες και νέους που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη του Prince’s Trust International, το οποίο υποστηρίζει το STARTAB, παρουσιάζοντας στους Μέντορες το όραμα και τα αποτελέσματα του Ιδρύματος. «Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των μεντόρων του προγράμματος STARTAB, οι οποίοι βοηθούν ενεργά τους νέους και τις νέες να έχουν θετικά αποτελέσματα. Η εμπειρία μας δείχνει ότι η καθοδήγηση είναι ένα ανεκτίμητο στάδιο του ταξιδιού για τους συμμετέχοντες», ανέφερε η Dearbhaile Heaney, International Programme Manager στο PTI.

O Jorge Sanchez, συντονιστής του STARTAB και συνιδρυτής του Corallia ανέφερε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Μέσα από το Πρόγραμμα στοχεύουμε να υποστηρίξουμε νέους και νέες να μπουν δυνατά στην επιχειρηματικότητα και να δημιουργήσουν τις επιχειρήσεις τους. Ο στόχος αυτός δε θα ήταν εφικτός χωρίς τη θερμή υποστήριξη των αξιόλογων Μεντόρων μας».

Ακολούθησαν εποικοδομητικά πάνελ συζήτησης με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών μεταξύ των μεντόρων, στα οποία ο Keith Seagrove, Volunteer Executive στο PTI και ο Γιώργος Τζήρος, Συντονιστής των Μεντόρων του STARTAB μοιράστηκαν τις συμβουλές τους. Ο Keith Seagrove τόνισε: «Η καθοδήγηση είναι μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ δύο ανθρώπων που επικεντρώνεται στη μάθηση, την ανάπτυξη και την επίτευξη προσωπικών στόχων». Ο Γιώργος Τζήρος δήλωσε: «Ως Συντονιστής των Μεντόρων, βλέπω περισσότερο ταλέντο, ικανότητα, φως και ελπίδα τόσο στους μέντορες όσο και στους καθοδηγούμενους, απ' ό,τι βλέπουν οι ίδιοι στον εαυτό τους και προσπαθώ να βοηθήσω να το βγάλουν από μέσα τους».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε ως «Μέντορας της Χρονιάς», ο Αντώνης Ζέρβας, που έχει υποστηρίξει μέχρι στιγμής 18 νέους και νέες να ωριμάσουν την ιδέα τους και να δημιουργήσουν το δικό τους επιχειρηματικό σχέδιο. Κατά τη διάρκεια της βράβευσης, δήλωσε: «Η μεγαλύτερη μου ικανοποίηση προέρχεται από την επιτυχία των καθοδηγούμενων. Ευχαριστώ το STARTAB και όσους με εμπιστεύτηκαν ως μέντορα τους».

Το STARTAB έχει ως στόχο να εδραιωθεί ως το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Η πολυετής εμπειρία των συντελεστών στην υποστήριξη νέων επιχειρηματιών και το ισχυρό δίκτυο επιχειρηματικών συμβούλων που διαθέτει είναι πολύτιμοι παράγοντες στην υποστήριξη των startups που θα συμβάλουν στην επανεκκίνηση της οικονομίας καθώς η Ελλάδα βγαίνει από την ύφεση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr