NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Τρεις διακρίσεις για την SKAG στα Made in Greece 2022 και στα Bravo Sustainability Awards 2022

Τρεις διακρίσεις για την SKAG στα Made in Greece 2022 και στα Bravo Sustainability Awards 2022

H SKAG, 100% ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης στην Ελλάδα, διακρίθηκε τριπλά με 2 Βραβεία στα Made in Greece 2022 και 1 Βραβείο στα Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022.

Οι λαμπερές τελετές απονομής πραγματοποιήθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο στις 20 Ιουνίου και στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής την Τετάρτη 22 Ιουνίου αντίστοιχα.

Στα Made in Greece 2022, η SKAG διακρίθηκε με Gold Award για το «Κλασέρ γραφείου SKAG» στην κατηγορία «Επώνυμο Καταναλωτικό Προϊόν» και με Silver Award για το «Τετράδιο SKAG super διεθνές». Η εταιρεία ξεχώρισε ανάμεσα σε μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας που συμμετείχαν στο διαγωνισμό κατακτώντας στην ίδια κατηγορία τα 2 από τα 3 βραβεία, αποδεικνύοντας πως τα προϊόντα της έχουν διαχρονική αξία, ενώ 66 χρόνια τώρα συνοδεύουν την καθημερινότητα εκατομμύριων συνανθρώπων μας. Συγκεκριμένα, τα δύο προϊόντα που διακρίθηκαν ξεχωρίζουν σταθερά στην προτίμηση του καταναλωτικού κοινού και των επαγγελματιών του κλάδου, ενώ παράγονται στην Ελλάδα με ανακυκλώσιμα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, πολύ ανθεκτικά και διαθέσιμα σε διαφορετικά και μοναδικά χρώματα.

Παράλληλα, στα Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022 η εταιρεία διακρίθηκε στον πυλώνα Κοινωνία για την πρωτοβουλία της με τίτλο «SKAG Τράπεζα Αίματος Εθελοντική Αιμοδοσία» που πραγματοποιεί με ευθύνη και συνέπεια εδώ και 25 χρόνια. Συγκεκριμένα, η SKAG σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, ίδρυσε το 1997 την SKAG Τράπεζα Αίματος, οργανώνοντας κάθε 6 μήνες εθελοντικές αιμοδοσίες στις εγκαταστάσεις της. Οι εθελοντές αιμοδότες έχουν την ευκαιρία να εξετάσουν την υγεία τους σε εξαμηνιαία βάση, να εξασφαλίσουν το δικαίωμα παροχής μονάδων αίματος σε συγγενείς πρώτου και δεύτερου βαθμού και να γίνουν μέρος ενός μεγαλύτερου σκοπού, προσφέροντας αίμα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, μέσω του Νοσοκομείου Ευαγγελισμού.

Σχετικά με τις σημαντικές αυτές διακρίσεις, η Εμπορική Διευθύντρια της SKAG, Πόπη Σκαγιά, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και για τις 3 διακρίσεις που λάβαμε, καθώς αναδείχθηκαν διαφορετικοί τομείς της επιχειρησιακής μας λειτουργίας, δίνοντάς μας ταυτόχρονα κίνητρο να συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε ακόμα πιο δυναμικά. Μας γεμίζει υπερηφάνεια ότι κατακτήσαμε τα 2 από τα 3 βραβεία στην κατηγορία «Επώνυμο Καταναλωτικό Προϊόν» και αποτελεί για εμάς επιβράβευση των 66 ετών λειτουργίας μας και της αέναης προσπάθειάς μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών, ικανοποιώντας τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών μας πελατών. Παράλληλα, νιώθουμε ικανοποίηση που πρωτοβουλίες μας σαν την Τράπεζα Αίματος αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους μας που με περίσσιο ενθουσιασμό, επιμονή, υπομονή, ευαισθησία, ανιδιοτέλεια και αλληλεγγύη, βάζουν κάθε ημέρα το λιθαράκι τους για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Επιπλέον, ο Oικονομικός Διευθυντής της SKAG, Θεόδωρος Σκαγιάς, δήλωσε σχετικά: «Στην μεγαλύτερη βραδιά που τιμά την Ελληνική Παραγωγή, η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ βράβευσε τις δυο ναυαρχίδες της εταιρείας μας στην κατηγορία Επώνυμου Καταναλωτικού Προϊόντος (non food) με τις πρώτες δυο θέσεις στην κατηγορία. Μια συλλογική νίκη για την εταιρεία μας και τους ανθρώπους μας. Για αυτούς που επιμένουν να παράγουν, να επενδύουν και να πληρώνουν φόρους στην Ελλάδα μας. Τα δυο τούτα προϊόντα, οι ναυαρχίδες της εταιρείας μας, είναι το ΚΛΑΣΕΡ SKAG και το τετράδιο SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ, το γνωστό μπλε τετράδιο, που έχει μεγαλώσει γενεές Ελλήνων μαθητών! Η υπερηφάνεια είναι πραγματικά τεράστια για όσους έχουμε βάλει ένα μικρό λιθαράκι στην εταιρεία! Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά την οικογένεια ΣΚΑΓΙΑ για την αμέριστη εμπιστοσύνη και αγάπη, που μου έχουν προσφέρει!»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr