NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Concept διοργάνωσε την ετήσια συνέντευξη Τύπου της Bosch Ελλάδας

Η Concept διοργάνωσε την ετήσια συνέντευξη Τύπου της Bosch Ελλάδας

Η CONCEPT Communication Strategies ανέλαβε τη διοργάνωση της Ετήσιας Συνέντευξης Τύπου για τα οικονομικά αποτελέσματα της Bosch Ελλάδας, της ηγέτιδας εταιρείας τεχνολογίας και υπηρεσιών, μέλους του Ομίλου Bosch.

Η Γιώτα Χουλιαρά, CEO της CONCEPT Communication Strategies, δηλώνει: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς το γεγονός ότι η Bosch Hellas, μία εταιρία υψηλών προδιαγραφών στον τομέα της Τεχνολογίας, επέλεξε να εμπιστευτεί ένα ανεξάρτητο ελληνικό agency για τη διεξαγωγή της Συνέντευξης Τύπου των οικονομικών αποτελεσμάτων του έτους. Η συγκεκριμένη συνέργεια αποτελεί μία επένδυση στην ελληνική επιχειρηματικότητα, σε πλήρη συνάρτηση με το πρωτοπόρο και leading όραμα της Bosch Hellas».

Κεντρική θεματική της φετινής Press Conference ήταν η ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Bosch Hellas, η οποία για το 2021 κατέγραψε θεαματικές επιδόσεις, με τις ενοποιημένες πωλήσεις του Ομίλου στην Ελλάδα να αυξάνονται κατά 16% στα 221 εκατομμύρια ευρώ, αγγίζοντας ρυθμούς ανάπτυξης προ πανδημίας. Παράλληλα, σημαντική αναφορά έγινε και στη Στρατηγική πορεία και τις νέες προοπτικές της Bosch σε ομιλικό επίπεδο για το 2022.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr