NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​Παπουτσάνης: Σημαντική κοινωνική δράση από το Karavaki για την προστασία της χώρας

​Παπουτσάνης: Σημαντική κοινωνική δράση από το Karavaki για την προστασία της χώρας

Εξοπλισμό διασώσεων και αντιμετώπισης καταστροφών προσφέρει στην Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Θεσσαλονίκης η Παπουτσάνης, σε συνεργασία με την εταιρία Μασούτης​, με κάθε αγορά προϊόντων ΚARAVAKI.

Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Θεσσαλονίκης έχει ως σκοπό την προστασία της ζωής, της υγείας και περιουσίας των πολιτών και της φύσης και τη διοργάνωση αθλοπαιδιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων ενώ συνδράμει σε καταστάσεις κρίσεων και εκτάκτων αναγκών λόγω φυσικών καταστροφών ή ατυχημάτων. Πρόκειται για εθελοντές οι οποίοι προσφέρουν τον προσωπικό τους χρόνο για να βοηθήσουν την κοινωνία, χωρίς ανταλλάγματα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζί με τον Μασούτη, στηρίζουμε την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Θεσσαλονίκης, προσφέροντας απαραίτητο εξοπλισμό. Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για φροντίδα και προσφορά στην πράξη, με πρωτοβουλίες αλληλεγγύης και ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές, τους συνεργάτες μας, την κοινωνία και το περιβάλλον», δήλωσε η Ειρήνη Χατζηιωακειμίδου, Διευθύντρια Marketing της Παπουτσάνης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr