NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Buy now, pay later: Η Klarna έφτασε στην Ελλάδα - Με ποιες αλυσίδες συνεργάζεται

Buy now, pay later: Η Klarna έφτασε στην Ελλάδα - Με ποιες αλυσίδες συνεργάζεται
28_06_2022 | 16:16 28_06_2022 | 16:17
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Διεθνή

Τη λειτουργία της στην Ελλάδα, από σήμερα, ανακοίνωσε η Klarna, η γνωστή σουηδική fintech υπηρεσία που δραστηριοποιείται γύρω από το Buy now, pay later.

Η Public Group είναι η πρώτη μεγάλη ελληνική εταιρεία λιανικής που προσφέρει την ευέλικτη επιλογή πληρωμής της Klarna στην χώρα μας, μαζί με άλλα γνωστά διεθνή και τοπικά brands, όπως η H&M, η CosmosSport και η Spitishop.

Από σήμερα με την Klarna, οι Έλληνες καταναλωτές θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις χρεωστικές και πιστωτικές τους κάρτες για να πληρώνουν σε 3 άτοκες δόσεις.

Όπως αναφέρει η Public στη δική της ανακοίνωση, «οι χρήστες στο public.gr μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε άτοκες δόσεις και χωρίς πιστωτική κάρτα, μέσω του ασφαλούς και έξυπνου τρόπου πληρωμής “Buy now, Pay Later” μέσω Klarna.

Η συνεργασία είναι αποκλειστική στον κλάδο τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών και προσφέρει στους καταναλωτές την δυνατότητα να παραγγείλουν online το προϊόν της επιλογής τους, πληρώνοντας σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς περιττά δικαιολογητικά».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr