NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

Αθλητικές διοργανώσεις της Whynot σε όλη την Ελλάδα υπό τη χορηγία της Βίκος Α.Ε.

Αθλητικές διοργανώσεις της Whynot σε όλη την Ελλάδα υπό τη χορηγία της Βίκος Α.Ε.

Τις ​αθλητικές διοργανώσεις Porosea, Kalamata Action, Lake Plastira, Nafplio Action και Epidavros Action της εταιρείας whynot για το έτος 2022 έχει αναλάβει να χορηγήσει η Βίκος Α.Ε. με την παροχή αθλητικού εξοπλισμού και φυσικού μεταλλικού νερού.

Στον Πόρο διενεργήθηκε στις 28 και 29 Μαΐου με μεγάλη επιτυχία η multisport αθλητική διοργάνωση Porosea 2022. Τα αγωνίσματα, που αποτελούνταν από το τρίαθλο, το aquathlon, την κολύμβηση και τα δρομικά, πραγματοποιήθηκαν στον Ρώσικο Ναύσταθμο και σε άλλα τρία σημεία του νησιού με περισσότερες από 500 συμμετοχές αθλητών.

Στις 25 και 26 Ιουνίου διεξήχθη με επιτυχία το Kalamata action, η τριαθλητική διοργάνωση whynot, σε ένα αξέχαστο αθλητικό διήμερο με μεγάλες συγκινήσεις (όπως αναφέρει το δελτίο τύπου).

Κατά τη διάρκεια των αγώνων αθλητές, διοργανωτές, εθελοντές και όλοι όσοι συμμετείχαν, ενυδατώθηκαν και δροσίστηκαν με το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ.

Η εταιρεία Βίκος ενισχύει διοργανώσεις που προωθούν την ευγενή άμιλλα και την αξία του συναγωνίζεσθαι, καθώς εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της και αντανακλά τη βαθιά της πεποίθηση ότι είναι απαραίτητο οι έννοιες αυτές να κληροδοτούνται βιωματικά από γενιά σε γενιά.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr