NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Delphi Economic Forum
ανάγνωση

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ανοίγει διάλογο με τους νέους ηγέτες

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ανοίγει διάλογο με τους νέους ηγέτες

Σειρά συναντήσεων με διαπρεπείς νέους κάτω των 40 από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων, της ακαδημαϊκής κοινότητας και του πολιτισμού.

Την εναρκτήρια συνάντησή του πραγματοποίησε το Young Leaders Circle του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. Η νέα πρωτοβουλία του Φόρουμ αφορά διαπρεπείς νέους κάτω των 40 ετών και έχει στόχο να φέρει κοντά ηγέτες από τους χώρους της πολιτικής, των επιχειρήσεων, της ακαδημαϊκής κοινότητας και του πολιτισμού, ώστε να ανταλλάξουν απόψεις και να δημιουργήσουν νέους δεσμούς.

Η εναρκτήρια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία, είχε ως αντικείμενο το ζήτημα των εκλογικών κύκλων και των πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα, με ομιλητές τρεις νέους ηγέτες από τον χώρο της πολιτικής: τον Παύλο Μαρινάκη, Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, τον Γιώργο Βασιλειάδη, Αναπληρωτή Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και τον Δημήτρη Μάντζο, εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, με συντονιστή τον δημοσιογράφο Σταμάτη Ζαχαρό, οι οποίοι στη συνέχεια απάντησαν σε ερωτήσεις και συζήτησαν ανοιχτά με τα μέλη του Young Leaders Circle.

Ο σχεδιασμός του Young Leaders Circle περιλαμβάνει την οργάνωση συναντήσεων μέσα στο έτος, με ποικίλη θεματολογία, καθώς επίσης και συμμετοχή στο ετήσιο συνέδριο του Delphi Economic Forum, ενώ για να γίνει κάποιος μέλος του Κύκλου θα πρέπει να επιδεικνύει εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα του και να προταθεί από τρία ήδη υπάρχοντα μέλη, εταιρείες χορηγούς ή μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής του Φόρουμ.

Η επόμενη συνάντηση του Young Leaders Circle έχει οριστεί για τον Οκτώβριο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr