NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ακυρώνεται η διάθεση του HBO Max στην Ελλάδα, μετά από αλλαγή στρατηγικής

Ακυρώνεται η διάθεση του HBO Max στην Ελλάδα, μετά από αλλαγή στρατηγικής

​Το HBO Max δεν αναμένεται να διατεθεί σε νέες ευρωπαϊκές περιοχές, με τη μητρική εταιρεία Warner Bros Discovery να εξετάζει, πλέον, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ντεμπούτο μιας συνδυαστικής προσφοράς.

Έχοντας ήδη κάνει το ντεμπούτο του σε 61 περιοχές σε όλη την Αμερική και την Ευρώπη, το HBO Max αναμενόταν να φτάσει σε άλλες έξι ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, της Ισλανδίας, των βαλτικών χωρών και της Τουρκίας. Ωστόσο, αυτό πλέον δεν ισχύει.

Σε δήλωση, η εταιρεία είπε: «Η Warner Bros Discovery έχει δηλώσει δημόσια τη δέσμευσή της για μια μοναδική streaming υπηρεσία που συνδυάζει το HBO Max και το Discovery+ και αξιοποιεί το απαράμιλλο συνδυασμένο περιεχόμενο του οργανισμού.

«Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τα σχέδιά μας για την ανάπτυξη μιας παγκόσμιας υπηρεσίας υψηλής ποιότητας, τόσο σε περιοχές όπου έχουμε παρουσία στο streaming, όσο και σε νέες αγορές».

Η Warner Bros Discovery έκανε την εμφάνιση της στις αρχές του έτους μετά τη συγχώνευση μεταξύ της Warner Bros και της Discovery.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr