NEWSFLASH...
TourismLab
ανάγνωση

Το Nilox X7PLUS και ο ποδηλατικός τουρισμός με ηλεκτρικό ποδήλατο

Το Nilox X7PLUS και ο ποδηλατικός τουρισμός με ηλεκτρικό ποδήλατο

Δεν είναι μόνο η Σκιάθος που πρόσφατα πιστοποιήθηκε ως “Bike Friendly Destination“, αλλά μια πληθώρα καλοκαιρινών προορισμών, όπως είναι τα νησιά, τα όμορφα παραθαλάσσια μέρη, ακόμα και τα πιο ορεινά, όπου πλέον συναντάμε ποδηλάτες να κάνουν τις διακοπές τους.

To ποδήλατο του καλοκαιριού... είναι ηλεκτρικό

Καθώς όμως ο υδράργυρος σε όλα αυτά τα μέρη βρίσκεται στο κόκκινο και πολλές αποστάσεις, ως το επόμενο αξιόλογο αξιοθέατο, την κρυμμένη παρθένα παραλία και το χωριό στο νησί, στον ανηφορικό δρόμο, μπορεί να είναι εξουθενωτικές για τον ποδηλάτη, τα ποδήλατα που συναντάμε είναι, πλέον, ηλεκτρικά.

Ένα δίκτυο ποδηλατικών διαδρομών στα νησιά, αλλά και ποικίλες άλλες διαδρομές, καλούν, όχι μόνο τους λάτρεις της ποδηλασίας, αλλά και όσους αναζητούν έναν πιο οικονομικό τρόπο μετακίνησης στις διακοπές τους να τις ανακαλύψουν.

Έτσι τα έξοδα για τη βενζίνη, τα ακριβά ακτοπλοϊκά εισιτήρια και η δυσκολία περιήγησης σε στενούς και πλακόστρωτους δρόμους ή η εύρεση μιας θέσης για παρκάρισμα αποτελούν παρελθόν. Ενώ πλέον τα ηλεκτρικά ποδήλατα δίνουν τη δυνατότητα ακόμα και στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να εξερευνήσουν έναν νέο προορισμό με το ποδήλατό τους.

Το Nilox X7PLUS και οι καλοκαιρινές εξορμήσεις

nilox-ebike.jpg?mtime=20220722150542#asset:363113

Ένα ιδανικό μέσο για να επιλέξετε φέτος για τις μετακινήσεις σας στους καλοκαιρινούς προορισμούς της Ελλάδας είναι το Nilox X7PLUS. Το συγκεκριμένο ηλεκτρικό ποδήλατο σας δίνει την δυνατότητα να καλύψετε μικρές ή μεγάλες αποστάσεις με ασφάλεια και οικονομία, χωρίς να παράγει ρύπους. Πρόκειται για μια νέα, μοντέρνα εναλλακτική στις μετακινήσεις που τις καθιστά περισσότερο διασκεδαστικές, αλλά, ταυτόχρονα, και περισσότερο ασφαλείς.

Εμείς είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το νέο μοντέλο της Nilox, που αποτελεί τη δεύτερη γενιά Trekking eBike της εταιρείας συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα με την όμορφη αισθητική. Το Nilox X7PLUS είναι ένα ποδήλατο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βόλτες σε δρόμους κάθε είδους. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, για ποδηλατική περιήγηση και για ποδηλατικό τουρισμό.

nilox.jpeg?mtime=20220722150608#asset:363114

Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με συνολικό βάρος μόλις 24 κιλά, γεγονός που μας έδωσε την δυνατότητα να το μετακινήσουμε παντού με μεγάλη ευκολία, ενώ η αίσθηση κατά την οδήγηση είναι ομαλή και ο αναβάτης μπορεί να οδηγήσει με ευκολία σε κάθε είδους δρόμο.

Αν και στην άσφαλτο θα έχετε τη δυνατότητα να κινηθείτε αρκετά γρήγορα μην ξεχνάτε να τηρείτε το όριο ταχύτητας που ενδείκνυται στον εκάστοτε δρόμο. Άλλωστε οι πέντε διαφορετικές λειτουργίες ταχύτητας και ο έλεγχος στο τιμόνι και τα πετάλια που διαθέτει, το καθιστούν ασφαλές και κατάλληλο για άνετες βόλτες.

Χρησιμοποιήστε την smart LCD οθόνη για να ενημερώνεστε καθ' όλη τη διάρκεια για χρήσιμες πληροφορίες, όπως είναι το επίπεδο της μπαταρίας, τα όρια ταχύτητας και τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει και καλές βόλτες!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr