NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Μηχανογραφημένη λογιστική, Softone ERP, Κοστολόγηση & Logistics από το Future Business School

Μηχανογραφημένη λογιστική, Softone ERP, Κοστολόγηση & Logistics από το Future Business School

Λόγω των τεράστιων αλλαγών στο οικονομικό-κοινωνικό περιβάλλον, οι συχνές τροποποιήσεις στην φορολογία και οι μεταβολές στις μεταφορές, έχουν καταστήσει επιτακτική την ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση.

Το Future Business School διοργανώνει μια σειρά σεμιναρίων στη ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, ERP, ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ και LOGISTICS που έχουν ως στόχο να προσφέρουν στους εκπαιδευόμενους συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Τα σεμινάρια Λογιστικής θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να μυηθούν στο λογιστικό επάγγελμα μέσα από την απόκτηση εξειδίκευσης στην λειτουργία ενός οργανωμένου μηχανογραφημένου λογιστηρίου και την αναλυτική παρουσίαση όλων των απαραίτητων λογιστικών εργασιών που απαιτούνται κατά την διάρκεια όλου του οικονομικού έτους, μέσα από αναλυτικά παραδείγματα από το Α έως το Ω.

Παράλληλα τα πρακτικά σεμινάρια στο SOFTONE ERP καλύπτουν διεξοδικά τις οργανωτικές και λειτουργικές απαιτήσεις μιας επιχείρησης και προσφέρουν απαραίτητη πληροφόρηση για την βελτίωση της στρατηγικής και την αύξηση της παραγωγικότητας ενώ συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη και εξέλιξη των επιχειρησιακών στόχων.

Τα σεμινάρια Λογιστικής απευθύνονται σε απόφοιτους οικονομικών σχολών, σε εργαζόμενους που ασχολούνται ή πρόκειται να απασχοληθούν σε λογιστήρια, επαγγελματίες μηχανογράφους, στελέχη υποστήριξης προγραμμάτων, πωλητές Software, στελέχη ERP, Στελέχη εμπορικής και ταμειακής διαχείρισης.

Τα LOGISTICS είναι η επιστήμη που ασχολείται με το σύνολο των δραστηριοτήτων που αφορούν το σχεδιασμό, υλοποίηση και έλεγχο της αποτελεσματικής και αποδοτικής ροής και αποθήκευσης προϊόντων, υπηρεσιών και σχετικών πληροφοριών από την αρχική παραγγελία / παραγωγή μέχρι την τελική παράδοση στον τελικό καταναλωτή.

Παρακολουθώντας το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τις κύριες λειτουργίες, το περιεχόμενο, τους όρους και την σημαντικότητα της Διοίκησης Logistics στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Παράλληλα, τα προγράμματα του Logistics θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για όλη την λειτουργία και διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, δίνοντας πρακτικά παραδείγματα και case study που βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση και αξιολόγηση εννοιών όπως απόθεμα, stock, διαχείριση αποθήκης, μεταφορά και διανομή προϊόντων κ.α

Απευθύνονται σε Στελέχη Logistics, Αποθήκης, Διευθυντές Παραγωγής, Διευθυντές Εργοστασίου, Εμπορικούς Διευθυντές, Στελέχη Μηχανοργάνωσης και Οικονομικούς Διευθυντές.

ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μάθει τα ΠΑΝΤΑ στην ΠΡΑΞΗ και θα αποκτήσει πιστοποιητικό από έναν καταξιωμένο εκπαιδευτικό φορέα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

Για τις εγγραφές μέχρι 10/8 τα σεμινάρια προσφέρονται σε προνομιακές τιμές με έκπτωση έως 40% Τα νέα τμήματα ξεκινούν στις Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2022.

Τα προγράμματα προσφέρονται e-learning με ασύγχρονη διδασκαλία. Πληροφορίες 2105782931

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

  • Τα μαθήματα διεξάγονται με E learning μεθοδολογία με την υποστήριξη υπερσύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας, η οποία είναι mobile friendly.
  • 24 ώρες το 24ωρο πρόσβαση
  • Οι εκπαιδευόμενοι μελετούν τις ώρες που τους εξυπηρετεί
  • Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων συμμετέχουν σε online εξετάσεις με άμεση ενημέρωση για την επίδοσή τους.
  • Παρέχεται πλήρης υποστήριξη από το εκπαιδευτικό τμήμα.

ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Έκπτωση έως -40%
  • Δωρεάν το Demo της Εφαρμογής Softone ERP
  • Τα σεμινάρια είναι πιστοποιημένα από την TUV AUSTRIA ACADEMY HELLAS

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

  • Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε:
  • για τα σεμινάρια Λογιστικής εδώ.
  • για τα σεμινάρια LOGISTICS εδώ.
  • Για να δείτε τις προσφορές πατήστε εδώ.

Για τη γενικότερη ενημέρωση σας μπορείτε να δείτε εδώ την παρουσίαση της σχολής.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 210 57 82 931, 2105763920 info@futurebs.gr, www.futurebs.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr