NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Epsilon Training ανήκει επίσημα στο Δίκτυο εξεταστικών κέντρων της Pearson VUE

Η Epsilon Training ανήκει επίσημα στο Δίκτυο εξεταστικών κέντρων της Pearson VUE

Ο Όμιλος Epsilon Net ανακοίνωσε την είσοδο της Epsilon Training στο Δίκτυο εξεταστικών κέντρων της Pearson VUE σε προϊόντα Microsoft.

Ως επίσημος φορέας Τεχνικής Εκπαίδευσης «Microsoft Learning Center», η Epsilon Training αποτελεί πλέον εξεταστικό κέντρο για την παροχή Πιστοποιημένων τεχνικών προγραμμάτων εκπαίδευσης για όλα τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της Microsoft, όπως: Azure, SQL Server, SharePoint Server, Windows Server, Exchange Server, Microsoft Security, Visual Studio, Office 365. Η Pearson VUE, μέσω του παγκόσμιου δικτύου των κέντρων δοκιμών και των συνεργασιών της, βοηθά στην προετοιμασία των υποψηφίων με συμβουλευτική, εργαστήρια βασισμένα σε σενάρια, πρακτικές δοκιμές και επιπλέον, αναπτύσσει συνεχώς κορυφαίες τεχνολογίες δοκιμών που εξασφαλίζουν την πρόοδο μέσω διαπιστευτηρίων σε σχεδόν κάθε κλάδο.

Όλα τα Microsoft εκπαιδευτικά προγράμματα της Epsilon Training υλοποιούνται από πιστοποιημένους εισηγητές Microsoft Certified Trainers (MCTs), απευθύνονται σε επαγγελματίες ITs, Developers στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αλλά και σε στελέχη που θέλουν να εξελιχθούν στους σχετικούς τομείς της τεχνολογίας. Πραγματοποιούνται δια ζώσης στα δύο εκπαιδευτικά κέντρα που διαθέτει ο Όμιλος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και online, μέσω πιστοποιημένης πλατφόρμας εκπαίδευσης.

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά προγράμματα λαμβάνουν το επίσημο εκπαιδευτικό υλικό Microsoft Official Courseware (MOC) και αξιοποιούν πρακτικά τα Online Labs του Microsoft Official Courseware. Στους συμμετέχοντες χορηγείται για κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πιστοποιητικό Παρακολούθησης (Microsoft Partner Network Student Certificate), ενώ μετά την ολοκλήρωση του σχετικού κύκλου των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, έχουν πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσουν, μέσω εξεταστικής διαδικασίας, την αντίστοιχη επαγγελματική πιστοποίηση της Microsoft.

Ο Διευθυντής της Epsilon Τraining, κ. Βαλάντης Μπίλλης δήλωσε: «Η Epsilon Training αντιμετωπίζει με συνέπεια τις ανάγκες της Ελληνικής Αγοράς για τεχνική Εκπαίδευση και Πιστοποίηση, γεγονός που αποδεικνύεται τόσο από την σταθερά ανοδική πορεία της, όσο και από το μέγεθος και το πλήθος των επιχειρήσεων στις οποίες προσφέρει κορυφαία εμπειρία κατάρτισης στις τεχνολογίες της Microsoft με στόχο να συμβάλλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr