NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Paypal: Τι αλλάζει για χρήστες σε Ελλάδα και 12 ακόμα χώρες

Paypal: Τι αλλάζει για χρήστες σε Ελλάδα και 12 ακόμα χώρες

Τροποποιήσεις στους όρους συμφωνίας της για τους χρήστες σε Άγιο Μαρίνο, Βουλγαρία, Ελλάδα, Εσθονία, Κύπρο, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Μάλτα, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία και Τσεχική Δημοκρατία ανακοίνωσε η Paypal.

Συγκεκριμένα οι αλλαγές, οι οποίες θα αρχίσουν να εφαρμόζονται αυτόματα για όλους τους χρήστες από τις 31 Οκτωβρίου 2022 είναι:

  • Οι επιχειρηματικοί λογαριασμοί δεν μπορούν να λαμβάνουν προσωπικές συναλλαγές. Οι κάτοχοι επιχειρηματικών λογαριασμών που επιθυμούν να λαμβάνουν προσωπικές συναλλαγές πρέπει να χρησιμοποιούν προσωπικούς λογαριασμούς.
  • Οι χρήστες που ενσωματώνουν ή αναφέρουν υπηρεσίες PayPal στον ιστότοπό τους, διευκρινίζεται ότι η PayPal μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτοματοποιημένες τεχνολογίες (π.χ., ανίχνευση ιστοτόπου) προκειμένου να αξιολογήσει το συγκεκριμένο ιστότοπο για να διασφαλίσει τη συμμόρφωση με τη συμφωνία χρήστη και να καταπολεμήσει την απάτη.
  • Επικαιροποιούνται επίσης οι τιμές για την αποστολή και λήψη δωρεών. Οι νέες τιμές θα έχουν ως αποτέλεσμα αυξήσεις των χρεώσεων για ορισμένες συναλλαγές. Οι χρήστες μπορούν να δουν μια προεπισκόπηση της σελίδας με τις Χρεώσεις καταναλωτή και της σελίδας με τις Χρεώσεις προμηθευτή, οι οποίες θα ισχύουν μετά από αυτές τις αλλαγές.
  • Διευκρινίζεται ότι η PayPal μπορεί να αντιστρέψει μια πληρωμή σε περίπτωση που έχει λάβει κάποιος, ή που θα λάβει, αποζημίωση από την τράπεζά του.
  • Εισάγονται 18 πρόσθετα νομίσματα για μεταφορές από λογαριασμό PayPal και διευκρινίζονται οι κατώτατες και ανώτατες χρεώσεις που μπορεί να ισχύουν για συναλλαγές μεταφοράς που πραγματοποιούνται σε αυτά τα νομίσματα.

Η Paypal επίσης θα προχωρήσει σε τροποποιήσεις στους όρους και τις προϋποθέσεις του Generosity Network της PayPal, οι οποίοι θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από τις 31 Οκτωβρίου και θα ισχύουν μόνο για την Ελλάδα.

Ειδικότερα:

  • Το Generosity Network θα μετονομαστεί σε PayPal Fundraisers και επικαιροποιούνται αναλόγως όλες οι σχετικές αναφορές.
  • Επικαιροποιούνται επίσης οι τιμές για την αποστολή και τη λήψη δωρεών, συμπεριλαμβανομένου του PayPal Fundraisers. Οι νέες τιμές θα έχουν ως αποτέλεσμα αυξήσεις των χρεώσεων για ορισμένες συναλλαγές. Μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση της σελίδας με τις Χρεώσεις καταναλωτή και της σελίδας με τις Χρεώσεις προμηθευτή, οι οποίες θα ισχύουν μετά από αυτές τις αλλαγές.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr