NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Διεθνής Πιστοποίηση Scrum & Agile από την projectyou

Διεθνής Πιστοποίηση Scrum & Agile από την projectyou

To scrum είναι μια ευέλικτη, προσαρμοστική και αποτελεσματική μεθοδολογία η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει σημαντική αξία στην ολοκλήρωση ενός project μέσα από τη συντονισμένη και ομαδική συνεργασία.

Το Scrum διασφαλίζει τη διαφάνεια στην επικοινωνία και δημιουργεί ένα περιβάλλον συλλογικής υπευθυνότητας και συνεχούς προόδου. Είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να υποστηρίζει την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών σε όλους τους τύπους βιομηχανιών και σε οποιοδήποτε είδος έργου, ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητά του.

Ένα έργο Scrum περιλαμβάνει μια συλλογική προσπάθεια για τη δημιουργία ενός νέου προϊόντος, μιας υπηρεσίας κλπ. Όλα τα έργα επηρεάζονται από περιορισμούς χρόνου, κόστους, εμβέλειας, ποιότητας, πόρων, οργανωτικών δυνατοτήτων και άλλων περιορισμών που τα καθιστούν δύσκολο να προγραμματιστούν, να εκτελεστούν, να διαχειριστούν και τελικά να επιτύχουν. Ωστόσο, η επιτυχής υλοποίηση των αποτελεσμάτων ενός ολοκληρωμένου έργου παρέχει σημαντικά επιχειρηματικά οφέλη σε έναν οργανισμό. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό για τους οργανισμούς να επιλέξουν και να εφαρμόσουν την κατάλληλη μεθοδολογία διαχείρισης έργου.

Ένα βασικό πλεονέκτημα του Scrum έγκειται στη χρήση διαλειτουργικών, αυτο-οργανωμένων και εξουσιοδοτημένων ομάδων που χωρίζουν την εργασία τους σε μικρούς και συγκεντρωμένους κύκλους εργασίας που ονομάζονται Sprints. Αυτό βοηθάει τις ομάδες να παραδίδουν τα αποτελέσματα όσο το δυνατόν νωρίτερα στο έργο.

Απευθύνεται σε

Το Scrum είναι ένα από τα πιο ευρέως εφαρμοσμένα πλαίσια διαχείρισης έργων παγκοσμίως. Η αύξηση της ζήτησης για πιστοποιημένους Scrum Masters και Scrum Experts μαρτυρά ότι το Scrum θα επεκταθεί μέσα στα επόμενα χρόνια. Παρόλο που το Scrum εφαρμόζεται περισσότερο στη διαχείριση έργων ανάπτυξης λογισμικού, είναι εξίσου κατάλληλο και επιτυχημένο σε τομείς όπως τα οικονομικά, η υγειονομική περίθαλψη, η αυτοκινητοβιομηχανία και οι κατασκευές.

Έτσι, το Scrum χρησιμοποιείται για τη διαχείριση έργων σε όλους τους κλάδους, ανεξάρτητα από τον αριθμό των εργαζομένων, την περιοχή ή τη χώρα στην οποία βρίσκεται, καθώς και τη φύση του έργου. Ως Agile προσέγγιση, το Scrum μπορεί να προσαρμοστεί στα μέτρα σας για οποιοδήποτε έργο.

Τι προσφέρει η πιστοποίηση

  • Ικανότητα προσαρμογής
  • Διαφάνεια
  • Συνεχή ανατροφοδότηση
  • Συνεχή βελτίωση
  • Ταχύτερη επίλυση προβλημάτων
  • Αποτελεσματική Διαδικασία Ανάπτυξης
  • Έγκαιρη παράδοση υψηλής αξίας
  • Κίνητρο
  • Αποτελεσματικά Παραδοτέα
  • Περιβάλλον υψηλής εμπιστοσύνης
  • Συλλογική Ιδιοκτησία
  • Υψηλή ταχύτητα
  • Καινοτόμο Περιβάλλον

Levels in SCRUMstudy

Σημαντικές πιστοποιήσεις που παρέχονται από το SCRUMstudy περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

SCRUMstudy_grafima.jpg?mtime=20220818110237#asset:366760

Scrum Fundamentals Certified (SFC™): Αυτό το μάθημα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ. Το Scrum Fundamentals Certified (SFC™) είναι προσαρμοσμένο ώστε να βοηθήσει όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για το Scrum. Θα αποκτήσετε μια βασική κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το πλαίσιο Scrum στην παράδοση επιτυχημένων έργων. Όταν περάσετε την εξέταση, θα πιστοποιηθείτε ως "Scrum Fundamentals Certified".

Ειδική τιμή γνωριμίας σε όλα τα επίπεδα πιστοποίησης Scrum, έως 30 Σεπτέμβρη.

Τρόπος Παρακολούθησης

Η εκπαίδευση είναι ασύγχρονη και διεξάγεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε τόπο και χρόνο που επιλέγει ο εκπαιδευόμενος.

Η projectyou είναι εγκεκριμένος φορέας εκπαίδευσης (Authorized Training Partner) από την SCRUMstudy για την Παγκόσμια Πιστοποίηση Scrum & Agile.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ https://www.projectyou.gr/scrum-agile/.

Για διευκρινίσεις και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στα 6977999254, 6946742009 και μέσω email στο info@projectyou.gr.

Για περισσότερα σεμινάρια επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://www.projectyou.gr/seminars/.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr