NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η UBS επενδύει στον τεχνολογικό μονόκερο BigPanda

Η UBS επενδύει στον τεχνολογικό μονόκερο BigPanda

​Η UBS ανακοίνωσε την επένδυση της στην BigPanda, μια artificial intelligence IT operations (AIOps) πλατφόρμα, μέσω της UBS Next.

Καθώς οι πελάτες αναζητούν ολοένα και περισσότερες ψηφιακές υπηρεσίες και οι επιχειρήσεις καθοδηγούνται περισσότερο από τα δεδομένα, η UBS εμπλέκει ενεργά την κοινότητα χρηματοοικονομικής τεχνολογίας και επενδύει σε εταιρείες με τεχνολογίες που αλλάζουν την αγορά, για να διαμορφώσει το μέλλον της τραπεζικής.

Αξιοποιώντας τη μηχανική μάθηση για την πρόβλεψη, τον εντοπισμό και την απόκριση σε συμβάντα μέσα σε πολύπλοκα συστήματα πληροφορικής, η πλατφόρμα της BigPanda βοηθά στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης συμβάντων, για να διασφαλίσει ότι τα συστήματα παραμένουν σε λειτουργία.

Ως αποτέλεσμα, η πλατφόρμα βοηθά τις εταιρείες να μειώσουν το κόστος, να βελτιώσουν τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών, να αυξήσουν τη διαφάνεια και να βελτιώσουν την ταχύτητα των λειτουργιών τους.

Η UBS Next επενδύει και συνεργάζεται με start-ups fintech και τεχνολογίας σε πρώιμο στάδιο μέσω του χαρτοφυλακίου των 200 εκατομμυρίων δολαρίων που διαχειρίζεται.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr