NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Όμιλος Παπαδάκη: Μεγάλη επένδυση solar panels στις κεντρικές του εγκαταστάσεις

Όμιλος Παπαδάκη: Μεγάλη επένδυση solar panels στις κεντρικές του εγκαταστάσεις

Ο Όμιλος Παπαδάκη, απόλυτα εναρμονισμένος με τις ευρωπαϊκές κατευθυντήριες γραμμές για μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος άνθρακα της ηπείρου στα πλαίσια της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής, προχώρησε σε μεγάλη επένδυση solar panels της AENAOS Systems / AENAOS Energy Systems στις κεντρικές του εγκαταστάσεις στην Ελευσίνα.

Πιο συγκεκριμένα, τόσο στο κτίριο του Kεντρικού Συνεργείου όσο και στα κτίρια After Sales - Παραγωγής, τοποθετήθηκαν πάνελς αυτόνομης παραγωγής ενέργειας 85KW (2 x 85 σε κάθε εγκατάσταση).

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «ο Όμιλος Παπαδάκη προχώρησε σε αυτή την σημαντική επένδυση, σεβόμενος τις προκλήσεις από την κλιματική αλλαγή αλλά και αναλογιζόμενος τα πρόσφατα γεγονότα που αναδεικνύουν την ανάγκη για μείωση της κατανάλωσης ρεύματος μέσω του δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικού φορτίου του ΔΕΔΔΗΕ.

Όλοι μαζί μπορούμε να συνεισφέρουμε σε ένα πιο "πράσινο" μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας είτε αυτό επιτυγχάνεται μέσω των σύγχρονων τεχνολογιών που προσφέρουν τα νέα μας προϊόντα (λεωφορεία) είτε μέσω δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης όπως αυτή που προσδίδουν επιπρόσθετο όφελος στην τοπική κοινωνία και τον πολίτη».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr