NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Athens Coaching Institute, από το 2009 εκπαιδεύει επαγγελματίες

To Athens Coaching Institute ιδρύθηκε το 2009 και σήμερα είναι ηγετικός φορέας εκπαίδευσης και πιστοποίησης στο Coaching. Σκοπός του Ινστιτούτου είναι η προαγωγή της Coaching Ψυχολογίας και του Επιστημονικά Τεκμηριωμένου Coaching σε Ελλάδα & Κύπρο. Ιδρυτής και Διευθυντής του Ινστιτούτου είναι ο Χαράλαμπος Πετράς, Ψυχολόγος, με εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στο Organizational Coaching & την Εκπαίδευση Στελεχών.

Για την επίτευξη του ιδρυτικού του σκοπού, το Ινστιτούτο:

  • Παρέχει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης στο Coaching & την Coaching Ψυχολογία. Επιμορφωτικά σεμινάρια & masterclasses συνεχιζόμενης επαγγελματικής ανάπτυξης.
  • Παρέχει προγράμματα ενδο-επιχειρησιακής εκπαίδευσης σε επιχειρήσεις και οργανισμούς: Coaching Skills Training, Managerial Coaching Training, Internal Coach Training.
  • Έχει δημιουργήσει το μοναδικό πρόγραμμα εσωτερικής πρακτικής άσκησης GROWTH για όλους τους εκπαιδευόμενους.
  • Παρέχει συνεδρίες Supervision, Mentoring, Career Coaching, Business Development σε Coaches/Mentors.
  • Συνεργάζεται με διεθνείς και αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης: το European Mentoring & Coaching Council, το Association for Coaching και το International Society for Coaching Psychology.
  • Έχει ενσωματώσει στην εκπαίδευση την Ατομική Διαπίστευση EMCC Individual Accreditationενισχύοντας τις δυνατότητες εξέλιξης των αποφοίτων.
  • Διατηρεί μια ενεργή Κοινότητα Αποφοίτων στην οποία υλοποιούνται σημαντικές δράσεις.
  • Έχει δημιουργήσει το Athens Coaching Magazine ως μέσο επικοινωνίας του Coaching και έκφρασης των αποφοίτων του.
  • Εκδίδει βιβλία, συλλογικά και μονογραφίες, για το Coaching και την εφαρμογή του στην επαγγελματική ανάπτυξη.

Γιατί να επιλέξετε το Athens Coaching Institute

Καθιέρωση & Αναγνώριση σε Ελλάδα & Κύπρο

Το Athens Coaching Institute είναι ένας ηγετικός φορέας εκπαίδευσης στο Coaching, σε Ελλάδα & Κύπρο. Οι απόφοιτοι του Ινστιτούτου ξεχωρίζουν για τις γνώσεις, τις ικανότητές τους και ανήκουν σε μια κοινότητα που αναγνωρίζεται για την υψηλή επαγγελματική της επάρκεια.

Άμεση Επαγγελματική Εφαρμογή

Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων του είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν άμεσα το Coaching σε ατομικές συνεδρίες, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχουνα αποκομμίσει. Εκπαιδεύει Coaches που εργάζονται είτε εσωτερικά των οργανισμών είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Απόλυτα Βιωματική Εκπαίδευση

Τα προγράμματά του Ινστιτούτου υλοποιούνται μέσα από καινοτόμα, ζωντανά (live-streaming) διαδικτυακά εργαστήρια που επιτρέπουν την βιωματική εκπαίδευση των συμμετεχόντων και την εξάσκησή τους σε εκπαιδευτικές συνεδρίες. H βιματική διαδικασία ενθαρρύνει την συμμετοχή και ενισχύει την καλλιέργεια δεξιοτήτων και στάσεων.

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Το Athens Coaching Institute είναι ο μοναδικός φορέας με εσωτερικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης που παρέχει την δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να ασκηθούν σε πραγματικές συνθήκες. Οι ασκούμενοι, καταγράφουν δεκάδες ώρες πρακτικής άσκησης για την πιστοποίηση & διαπίστευση τους.

Εμπειρία 14 ετών στο Coaching

To Ινστιτούτο κλείνει 14 χρόνια προσφοράς στον κλάδο. Η ομάδα του διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων εκπαίδευσης, στην πιστοποίηση νέων επαγγελματιών και την υποστήριξή τους μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους.

Επιστομονικά Τεκμηριωμένο Coaching

Ανταποκρίνεται σε υψηλά πρότυπα ποιότητας και επιστημονικής τεκμηρίωσης (Evidence-based Coaching). Τοποθετείτε με επαγγελματισμό απέναντι στο ψεύδο-coaching, τη βιομηχανία της ευτυχίας και του “μάθε πώς” με “εύκολα βήματα”.

Διπλή Πιστοποίηση

Πρόκειται για το μοναδικό φορέα coaching – εκπαίδευσης που παρέχει τη δυνατότητα για διπλή πιστοποίηση από το European Mentoring & Coaching Council και το Association for Coaching σε ένα πρόγραμμα.

Πιστοποίηση & Ατομική Διαπίστευση

Το Athens Coaching Institute σε συνεργασία με το European Mentoring & Coaching Council (EMCC) και σύμφωνα με τα σύγχρονα, υψηλά πρότυπα εκπαίδευσης και πιστοποίησης του Συμβουλίου, ενσωματώνει την Ατομική Διαπίστευση (European Individual Accreditation, EIA) στην εκπαίδευση των επαγγελματιών coaches.

Διεθνής διασύνδεση

Το Athens Coaching Institute χαίρει διεθνούς αναγνώρισης για το έργο του. Διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί από το εξωτερικό διδάσκουν στα προγράμματά του και υλοποιούν masterclasses. Το Ινστιτούτο είναι σημείο αναφοράς για το ελληνικό Coaching στην Ευρώπη.

Επικοινωνία - Πληροφορίες:

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr