NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

«Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»: Ανοίγουν οι αιτήσεις για το «Αγροανέλιξη - Β. Εύβοια», στο Δ. Ιστιαίας-Αιδηψού

«Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»: Ανοίγουν οι αιτήσεις για το «Αγροανέλιξη - Β. Εύβοια», στο Δ. Ιστιαίας-Αιδηψού

Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Αγροανέλιξη - Βόρεια Εύβοια» του οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», που στόχο έχει να υποστηρίξει τη δημιουργία μεταποιημένων προϊόντων τροφίμων στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη δράση από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

Μετά από τη διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων που θα συγκεντρωθούν, 10 παραγωγοί-κτηνοτρόφοι-μελισσοκόμοι θα επιλεγούν για να συμμετέχουν σε ένα κλειστό πρόγραμμα υποστήριξης, το οποίο θα περιλαμβάνει:

  • Εκπαιδευτικά εργαστήρια με εστίαση στους τομείς της ανάπτυξης προϊόντων τροφίμων, του marketing, των πωλήσεων και των εξαγωγών.
  • Εξειδικευμένη επιχειρηματική καθοδήγηση (mentoring), βασισμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα.
  • Επιδότηση ανά συμμετέχοντα. Το ποσό της επιδότησης δύναται να φτάσει έως και τα 5.000€ ανά συμμετέχοντα, συνδέεται με την απόδοσή του κατά τη διάρκεια του προγράμματος και μπορεί να αξιοποιηθεί για την αγορά εξοπλισμού ή/και υπηρεσιών.

Δήλωση συμμετοχών εδώ έως τη Δευτέρα 26/9.

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο σύνολο δράσεων που υλοποιεί ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» στην περιοχή, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ActionAid για τη δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Στήριξης Κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας.

Η δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Στήριξης Κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας υλοποιείται από την ActionAid σε συνεργασία με τους οργανισμούς ΑΡΓΩ Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης & Ψυχικής Υγείας, Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και Science Communication (SciCo) με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Στήριξης της Βόρειας Εύβοιας του ΙΣΝ.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο: 697 219 52 79 και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

https://www.generationag.org/nea

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr