NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

​Generali: Ο Philippe Donnet καλύτερος CEO για τον ασφαλιστικό τομέα στο Institutional Investor Survey​​​

​Generali: Ο Philippe Donnet καλύτερος CEO για τον ασφαλιστικό τομέα στο Institutional Investor Survey​​​

H Generali είναι ο μεγάλος νικητής του Institutional Investor Survey. Στον Philippe Donnet το βραβείο του καλύτερου CEO για τον ασφαλιστικό τομέα.

Η Generali έλαβε επίσης την πρώτη θέση στις κατηγορίες Καλύτερος CFO, Καλύτερη Ομάδα IR, Καλύτεροι Επαγγελματίες IR, Καλύτερη Εκδήλωση IR, Καλύτερη Ενσωμάτωση ESG, και Καλύτερη Αξιολόγηση Διοίκησης.

Μιλάνο – Ο CEO του Ομίλου Generali, κ. Philippe Donnet, ανακηρύχθηκε ως “Καλύτερος CEO” στον Aσφαλιστικό τομέα σύμφωνα με την Έκδοση 2022 της ετήσιας κατάταξης All-Europe Executive Team του Institutional Investor, του εξειδικευμένου εντύπου και ανεξάρτητης ερευνητικής εταιρείας στον τομέα των διεθνών οικονομικών.

Ο CFO του Ομίλου, κ. Cristiano Borean, έλαβε την πρώτη θέση ως "Καλύτερος CFO".

Η ομάδα Investor & Rating Agency Relations πήρε την πρώτη θέση στις κατηγορίες "Καλύτερη ομάδα IR", "Καλύτεροι Επαγγελματίες IR", "Καλύτερο πρόγραμμα IR" και "Καλύτερη Εκδήλωση IR".

Η Generali βραβεύτηκε επίσης και βρέθηκε στην πρώτη θέση στις κατηγορίες "Καλύτερη Ενσωμάτωση ESG" και "Καλύτερη Αξιολόγηση Διοίκησης".

Ο CEO του Ομίλου Generali, κ. Philippe Donnet, δήλωσε: «Αυτό το επίτευγμα επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά τα εξαιρετικά επαγγελματικά προσόντα μιας ομάδας που είναι σθεναρά αφοσιωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη της Generali, μέσω του συνεχιζόμενου θετικού διάλογου με την οικονομική κοινότητα και την συνεχή εφαρμογή της ESG στρατηγικής μας».

Η κατάταξη του Institutional Investor αποτυπώνει τις αξιολογήσεις 1.380 επαγγελματιών και επενδυτών από 632 εταιρείες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Οι CEO αξιολογήθηκαν βάσει κριτηρίων αξιοπιστίας, ηγεσίας και επικοινωνίας, ενώ οι CFO αξιολογήθηκαν αντίστοιχα βάσει δεξιοτήτων κατανομής κεφαλαίων, χρηματοοικονομικής διαχείρισης και επικοινωνίας. Για την αξιολόγηση των δραστηριοτήτων Επενδυτικών Σχέσεων εξετάστηκε ένας αριθμός παραγόντων, μεταξύ των οποίων η υλοποίηση roadshows, η ποιότητα των παρεχόμενων οικονομικών πληροφοριών, η γνώση των επιχειρήσεων και της αγοράς, τα αντανακλαστικά και η ανθεκτικότητα της εταιρείας.

Επιπλέον, αξιολογήθηκε το επίπεδο του Διοικητικού συμβουλίου και οι μετρήσεις ESG του οργανισμού.

Ο ΟΜΙΛΟΣ GENERALI

Η Generali είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους οργανισμούς ασφαλίσεων και διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Ιδρύθηκε το 1831, έχει παρουσία σε 50 χώρες και συνολικά ασφάλιστρα που ξεπέρασαν τα 75,8 δις ευρώ, το 2021. Με περισσότερους από 75.000 εργαζόμενους ανά τον κόσμο και 67 εκατομμύρια πελάτες, ο Όμιλος κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη και μια ολοένα και πιο σημαντική παρουσία στις αγορές της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής. Στο επίκεντρο της στρατηγικής της Generali βρίσκεται η δέσμευσή της να αποτελεί τον Lifetime Partner των ασφαλισμένων της, η οποία υλοποιείται επιτυχώς μέσα από καινοτόμες και εξατομικευμένες ασφαλιστικές λύσεις, την παροχή της βέλτιστης ασφαλιστικής εμπειρίας και τις ψηφιοποιημένες δυνατότητες που αξιοποιεί το παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεών της. Η Generali έχει ενσωματώσει πλήρως τις αρχές βιωσιμότητας σε όλες τις στρατηγικές της επιλογές, με στόχο τη δημιουργία πραγματικής αξίας για όλους τους εταίρους της, θέτοντας τα θεμέλια για μια πιο δίκαιη και ανθεκτική κοινωνία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr