NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Δράση Geocycle Ελλάς - Ομίλου Ηρακλής για τον καθαρισμό της παραλίας Α’ Αλίπεδο Αλίμου

Δράση Geocycle Ελλάς - Ομίλου Ηρακλής για τον καθαρισμό της παραλίας Α’ Αλίπεδο Αλίμου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού, η Geocycle Ελλάς υλοποιεί τη δράση παράκτιου και υποβρύχιου καθαρισμού «Sea No Plastic» στην παραλία Α’ Αλίπεδο Αλίμου.

Συμπράττει με την περιβαλλοντική οργάνωση Αll For Blue και με τη συμβολή εθελοντικής ομάδας από ανθρώπους της Geocycle, καθώς και άλλους εργαζόμενους του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ στην Αττική, απομακρύνουν περισσότερα από 160 κιλά απορριμμάτων από τον βυθό και την ακτή.

Η Geocycle Ελλάς δωρίζει στο Δήμο Αλίμου τους κάδους που κατασκευάστηκαν από πλαστικό που έχει συλλεχθεί κατά τη διάρκεια των παράκτιων και υποβρύχιων δράσεων καθαρισμού της All For Blue.

Παράλληλα, στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των ανθρώπων της Geocycle Ελλάς και του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ σε θέματα προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος, πραγματοποιείται διαδραστικό σεμινάριο από την All For Blue.

H κα. Λένα Μπέλση, Επικεφαλής της Geocycle Ελλάς, μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε σχετικά: «Όραμά μας στη Geocycle Ελλάς είναι να κάνουμε πράξη τη μετάβαση σε έναν πλανήτη χωρίς απορρίμματα, υιοθετώντας πράσινες πρακτικές και παρέχοντας λύση στην υπεύθυνη διαχείριση και αξιοποίηση των απορριμμάτων. Με την εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας Α’ Αλίπεδο Αλίμου, κάνουμε ένα ακόμα μικρό βήμα προς το στόχο μας, καλλιεργώντας την οικολογική συνείδηση των ανθρώπων μας και προωθώντας την ορθή περιβαλλοντική συμπεριφορά, στοιχεία απαραίτητα για να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr