NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η GROHE κατέκτησε τη 17η θέση στο θεσμό Great Place to Work

Η GROHE κατέκτησε τη 17η θέση στο θεσμό Great Place to Work

Η GROHE κατέκτησε τη 17η θέση στο θεσμό Great Place to Work, μέσα από μία διαδικασία αξιολόγησης 3.000 εταιρειών σε 37 χώρες της Ευρώπης, στοχεύοντας στη βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος και την ευημερία των εργαζομένων των επιχειρήσεων.

«Η διάκρισή μας ανάμεσα στους 25 κορυφαίους χώρους εργασίας στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι τεράστια τιμή. Η αναγνώριση αυτή είναι μία μεγάλη επιβράβευση της δέσμευσης που χαρακτηρίζει όλους τους ανθρώπους της GROHE για ένα ξεχωριστό περιβάλλον εργασίας. Μαζί, ως μία ομάδα, διαμορφώνουμε τα θεμέλια της επιτυχίας μας, η οποία βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τον συνεχή διάλογο», ανέφερε ο Jonas Brennwald, επικεφαλής LIXIL EMENA και υπεύθυνος για τη GROHE.

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε επιταχύνει τις προσπάθειές μας για να ενδυναμώσουμε και να επιτρέψουμε σε όλους να δημιουργήσουν μια εργασιακή εμπειρία που εξισορροπεί την επαγγελματική και την προσωπική ζωή. Η αναγνώρισή μας μεταξύ των 25 κορυφαίων χώρων εργασίας στην Ευρώπη είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσουμε αδιάκοπα όλες τις προσπάθειές μας για περαιτέρω βελτίωση της εργασιακής μας κουλτούρας», πρόσθεσε η Rachel Jones, Leader HR Commercial, LIXIL EMENA.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr