NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu διευρύνεται με το νέο Blue Ice 1,6%

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu διευρύνεται με το νέο Blue Ice 1,6%

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu εμπλουτίζει τη γκάμα των γεύσεών του. Συγκεκριμένα, η γκάμα Blue Ice που μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμη σε 0% και 0.8% νικοτίνη, διευρύνεται με το νέο Blue Ice 1,6% για μια δροσερή και ταυτόχρονα έντονη γευστική εμπειρία με γεύση από φρούτα του δάσους και νότες μέντας.

Οι κάψουλες του myblu μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα με μία μόνο κίνηση (Click & Go), ενώ η χρήση της συσκευής myblu γίνεται χωρίς κουμπιά ή πολύπλοκες ρυθμίσεις. Διαθέτει επίσης, γρήγορη φόρτιση σε μόλις 30’ που διαρκεί για μια ολόκληρη μέρα χρήσης από έναν μέσο ατμιστή.

Όλες οι γεύσεις του myblu υποβάλλονται σε 30 διαφορετικούς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας και διατίθενται σε προγεμισμένες κάψουλες, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράλληλα, η νέα αναβαθμισμένη συσκευασία γεύσεων του myblu «Σφραγίζει την Εγγύηση Ποιότητας» παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.

Κάθε πακέτο γεύσεων myblu κοστίζει 6€ και εμπεριέχει 2 κάψουλες οι οποίες ισοδυναμούν σε αριθμό εισπνοών περίπου με 2 πακέτα 20 τσιγάρων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr