NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

«NBA District»:Τον Οκτώβριο η εκδήλωση των φιλάθλων προς τιμήν του NBA στο Αμπού Ντάμπι

«NBA District»:Τον Οκτώβριο η εκδήλωση των φιλάθλων προς τιμήν του NBA στο Αμπού Ντάμπι

Το NBA και το Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού του Αμπού Ντάμπι (DCT Abu Dhabi) ανακοίνωσαν ότι το «NBA District» θα πραγματοποιηθεί στο Manarat Al Saadiyat στο Αμπού Ντάμπι από την Τετάρτη 5 έως την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο του NBA Abu Dhabi Games 2022, οι Atlanta Hawks και οι πρωταθλητές του NBA για το 2021 Milwaukee Bucks θα διεξάγουν δύο preseason αγώνες στην Etihad Arena στο Yas Island στο Άμπου Ντάμπι την Πέμπτη 6 και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ., σηματοδοτώντας τους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) και τον Αραβικό Κόλπο.

Ιδανικό τόσο για όσους παρακολουθούν τους αγώνες, όσο και για όσους επισκέπτονται την περιοχή, το NBA District θα περιλαμβάνει μουσική, μέσα ενημέρωσης και τέχνη που σχετίζονται με την κουλτούρα του NBA. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να συνομιλήσουν με προσωπικότητες του NBA από όλο τον κόσμο, να παρακολουθήσουν την αυθεντική ψυχαγωγία των αγώνων του NBA, να απολαύσουν μπασκετικές δραστηριότητες και να αγοράσουν προϊόντα NBA περιορισμένης έκδοσης.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

  • Παραστάσεις από την ομάδα χορού Milwaukee Bucks Dunk Team και τη μασκότ «Bango» και από την ομάδα χορού Atlanta Hawks Dance Team και τη μασκότ «Harry the Hawk».
  • Ζωντανές καλλιτεχνικές παραστάσεις από τον καλλιτέχνη Mr. Dripping από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τον δημιουργικό διευθυντή του NBA Lab, Billi Kid.
  • Πάνελ και workshops με νυν και πρώην παίκτες του NBA, παγκόσμιους δημιουργούς περιεχομένου, καλλιτέχνες και διασκεδαστές.
  • Μπασκετικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων Jr. NBA Clinics για αγόρια και κορίτσια και του διαγωνισμού buzzer beater «NBA Ice Buckets» με δώρο τα εισιτήρια των αγώνων.
  • Ευκαιρίες φωτογράφισης με προσωπικότητες του NBA και αυθεντικά αναμνηστικά του NBA, συμπεριλαμβανομένου του Larry O'Brien Trophy.
  • Εκθέσεις και παιχνίδια με θέμα το NBA.
  • Διεθνή και παραδοσιακά τρόφιμα και ποτά των Εμιράτων.
  • Συλλεκτικά είδη ένδυσης και προϊόντα NBA.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα μεγιστοποιήσουμε τη ΝΒΑ εμπειρία με το NBA District, ένα ανεπανάληπτο γεγονός για τους φιλάθλους και τις οικογένειες», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Τουρισμού της DCT Abu Dhabi, HE Saleh Mohamed Saleh Al Geziry, «Στο Manarat Al Saadiyat, όλοι μπορούν να απολαύσουν μια καθηλωτική, συναρπαστική ατμόσφαιρα παρακολουθώντας ζωντανά τους αγώνες, καθώς και συναρπαστικές μπασκετικές δραστηριότητες και ψυχαγωγικά δρώμενα. Η φιλοξενία του NBA District στο πλαίσιο των πρώτων αγώνων του NBA στην περιοχή είναι άλλη μια εξαιρετικά αξιομνημόνευτη στιγμή για το Άμπου Ντάμπι, καθώς συνεχίζουμε να προσελκύουμε κορυφαία παγκόσμια αθλήματα, να μοιραζόμαστε τη ζεστή φιλοξενία των Εμιράτων και να προβάλλουμε στον κόσμο τις πολλές ενδιαφέρουσες, εμπνευσμένες και χαλαρωτικές εμπειρίες του προορισμού».

«Είτε είστε νέοι φίλοι του ΝΒΑ είτε παθιασμένοι φίλαθλοι, το NBA District θα προσφέρει μια μοναδική στο είδος της ΝΒΑ εμπειρία στην καρδιά της πόλης», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος Fan Engagement και Direct-to-Consumer του ΝΒΑ για την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, Γιώργος Αϊβάζογλου, «Με διαδραστικές μπασκετικές δραστηριότητες, αυθεντική ψυχαγωγία αγώνων NBA, εμφανίσεις NBA Legends και πολλά άλλα, το NBA District θα είναι μια γιορτή για όλα τα θέματα του NBA και το τέλειο σκηνικό για τους πρώτους μας αγώνες στο Άμπου Ντάμπι».

Το ημερήσιο εισιτήριο για το NBA District κοστίζει 55 AED, ενώ το εισιτήριο και για τις πέντε ημέρες κοστίζει 215 AED. Οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για το NBA District και τους Αγώνες NBA Abu Dhabi 2022 επισκεπτόμενοι το NBAEvents.com/AbuDhabi. Οι φίλαθλοι μπορούν επίσης να κατεβάσουν την εφαρμογή NBA Events App για λεπτομέρειες σχετικά με τις εμφανίσεις και τις ξεχωριστές εκδηλώσεις στο NBA District. Πρόσθετες εκδηλώσεις, δραστηριότητες και εμφανίσεις θα ανακοινωθούν πριν από την εκδήλωση.

Οι NBA Abu Dhabi Games 2022 θα μεταδοθούν ζωντανά στα ΗΑΕ και σε όλη τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική από το beIN SPORTS, το The Sports Channel και το NBA League Pass, την premium συνδρομητική υπηρεσία για απευθείας μετάδοση αγώνων του πρωταθλήματος, φτάνοντας σε φιλάθλους σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο στην τηλεόραση, τα ψηφιακά μέσα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι NBA Abu Dhabi Games 2022 και οι συναφείς εκδηλώσεις θα υποστηριχθούν από μια σειρά συνεργατών μάρκετινγκ, όπως οι Gatorade, NBA 2K23, Nike, SAP, Tissot και Visit Abu Dhabi.

Οι NBA Abu Dhabi Games 2022 αποτελούν μέρος μιας πρωτοποριακής πολυετούς συνεργασίας μεταξύ του NBA και της DCT Abu Dhabi, η οποία νωρίτερα φέτος εγκαινίασε την πρώτη Jr. NBA Abu Dhabi League, ένα νεανικό πρωτάθλημα μπάσκετ για 450 αγόρια και κορίτσια ηλικίας 11-14 ετών από σχολεία σε όλο το Άμπου Ντάμπι. Η συνεργασία περιλαμβάνει επίσης μια ποικιλία από διαδραστικές εκδηλώσεις για τους φιλάθλους με εμφανίσεις νυν και πρώην παικτών του NBA, μια σειρά από NBA FIT Clinics που προωθούν την υγεία και την ευεξία, καθώς και μια εκδήλωση επίδειξης του NBA 2K League. Επιπλέον, πρόγραμμα και εκδηλώσεις γύρω από τους NBA Abu Dhabi Games 2022 θα ανακοινωθούν πριν από τους αγώνες.

Η συνεργασία προβλέπει επίσης ότι η DCT Abu Dhabi, στο πλαίσιο του «Visit Abu Dhabi, της πρωτοβουλίας τουριστικής προώθησης της πρωτεύουσας των ΗΑΕ, θα λειτουργήσει ως επίσημος συνεργάτης τουριστικού προορισμού του NBA στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική, την Ευρώπη και την Κίνα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr