NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

HELLENiQ ENERGY: Εγκρίθηκε η νέα εταιρική ταυτότητα των ΕΛΠΕ

HELLENiQ ENERGY: Εγκρίθηκε η νέα εταιρική ταυτότητα των ΕΛΠΕ

Εγκρίθηκε παμψηφεί από τη γενική συνέλευση των μετόχων των Ελληνικών Πετρελαίων, κατά τη διάρκεια της συνεδρίαση στις 20 Σεπτεμβρίου, η αλλαγή της εταιρικής ταυτότητας σε HELLENiQ ENERGY.​

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της εισηγμένης αναφέρεται ότι:

Η «HELLENiQ ENERGY Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών» ( η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της πραγματοποιήθηκε την 20η Σεπτεμβρίου 2022, στις 12.00 αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα, χωρίς τη φυσική παρουσία των μετόχων, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα συμμετοχής σ΄ αυτήν και άσκησης των δικαιωμάτων τους από απόσταση, είτε σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης είτε αποστέλλοντας πριν την διεξαγωγή της συνέλευσης την επιστολική τους ψήφο, οι ίδιοι ή μέσω αντιπροσώπου.

Παρέστησαν, είτε αυτοπροσώπως είτε νομίμως εκπροσωπούμενοι, 159 μέτοχοι, που αντιπροσωπεύουν 259.545.769 κοινές ονομαστικές μετοχές και δικαιώματα ψήφου, επί συνόλου 305.635.185 κοινών ονομαστικών μετοχών, ήτοι ποσοστό 84,92% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση έλαβε την ακόλουθη απόφαση για το μόνο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης:

Α. Εγκρίθηκε η μεταβολή της επωνυμίας της Εταιρείας σε «HELLENiQ ENERGY Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών» και του διακριτικού τίτλου της σε «HELLENiQ ENERGY Holdings Α.Ε.» με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 1 (Επωνυμία) του Καταστατικού της Εταιρείας.

Β. Εξουσιοδοτήθηκαν οι κ.κ. Ανδρέας Σιάμισιης, Διευθύνων Σύμβουλος, Γεώργιος Αλεξόπουλος, Γενικός Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού & Νέων Δραστηριοτήτων Ομίλου, Βασίλειος Τσάιτας, Group CFO και Ιωάννης Αψούρης, Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών Ομίλου, προκειμένου ενεργώντας ο καθένας ατομικώς, να υπογράψουν κάθε σχετικό έγγραφο και να προβούν σε κάθε αναγκαία ή σκόπιμη ενέργεια για την ολοκλήρωση της τροποποίησης του Καταστατικού, δικαιούμενοι να ορίζουν ως μεταπληρεξουσίους δικηγόρους ή υπάλληλους της Εταιρείας ή τρίτους για τον σκοπό αυτό.

Συνολικός αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθηκαν έγκυρες ψήφοι / συνολικός αριθμός έγκυρων ψήφων: 259.545.769 που αντιστοιχούν σε ποσοστό 100% του παρισταμένου μετοχικού κεφαλαίου.

Αριθμός ψήφων υπέρ: 259.545.469 κατά: 0 αποχή: 300

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr