NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Περαιτέρω ανάπτυξη με τη δύναμη του ΑΙ για τη Celestino, με την Algolia!

Περαιτέρω ανάπτυξη με τη δύναμη του ΑΙ για τη Celestino, με την Algolia!

Η Celestino, το #1 Ελληνικό fashion e-store για το 2021, με πολυετή δυναμική παρουσία στον χώρο της γυναικείας μόδας και με περισσότερα από 40 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα, εμπιστεύτηκε τη λύση της AI-powered μηχανής αναζήτησης Algolia Site Search για εξατομικευμένη αγοραστική εμπειρία, της οποίας την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα διαθέτει σε αποκλειστικότητα η Generation Y.

Χάρη στους εξειδικευμένους αλγορίθμους AI της Algolia, η Celestino έχει πλέον τη δυνατότητα να αυξήσει τις πωλήσεις του ηλεκτρονικού της καταστήματος και να χαρίσει στους πελάτες της πλήρως εξατομικευμένα αποτελέσματα σε μόλις λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου. Επιπρόσθετα, το celestino.gr είναι σε θέση να ενισχύσει το user engagement και να εκτοξεύσει το conversion rate του έως και 30%, αποτελέσματα που θα ενισχύσουν την ηγετική του θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών!

Η Generation Y ανέλαβε την επίσημη και αποκλειστική αντιπροσώπευση του γαλλικού κολοσσού, Algolia, στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει στους διεθνούς βεληνεκούς πελάτες της, παρέχει πρωτοποριακές ψηφιακές λύσεις, όπως εκείνη της ισχυρότερης μηχανής αναζήτησης, προκειμένου να ενισχύσει την αγοραστική εμπειρία του κοινού των πελατών της και να διασφαλίσει την ευημερία τους.

Μάθετε περισσότερα για το έργο εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr