NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης υποδέχεται την ισραηλινή αεροπορική εταιρία Sun d’or.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης υποδέχεται την ισραηλινή αεροπορική εταιρία  Sun d’or.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Ισραήλ και τον προϊστάμενο του κ. Δημήτρη Βασιλειάδη, διοργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης για 17 μέλη από το τμήμα πωλήσεων της ισραηλινής αεροπορικής εταιρίας Sun d’ or, θυγατρικής της El Al.

Το ταξίδι εξοικείωσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση προβολής του προορισμού στο Ισραηλινό κοινό.

Το ταξίδι είχε και «εκπαιδευτικό» χαρακτήρα, προκειμένου το τμήμα πωλήσεων της αεροπορικής εταιρίας να λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής της προβολής της Θεσσαλονίκης, ενημερώνοντας Ισραηλινούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και τελικούς καταναλωτές για τον προορισμό.

Οι Ισραηλινοί εκπρόσωποι της Sun d’or επισκέφθηκαν μνημεία συνδεδεμένα με την πολύχρονη ιστορία της πόλης και σημεία συνδεδεμένα με το εβραϊκό στοιχείο της Θεσσαλονίκης. Περιηγήθηκαν στις εμβληματικές εμπορικές στοές του κέντρου όπου πολλές εξ αυτών φέρουν ονόματα εβραϊκών οικογενειών.

Στις εξορμήσεις τους στα εστιατόρια της πόλης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη ντόπια κουζίνα αλλά και την ισραηλινή.

Γνωρίζοντας τη νυχτερινή Θεσσαλονίκη, ενθουσιάστηκαν με την ποικιλία διαφορετικών χώρων και τρόπων διασκέδασης.

Σε μία μαγευτική βραδιά δίπλα στη θάλασσα, συναντήθηκαν με την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου παρουσιάζοντας τα μελλοντικά σχέδια της Sun d’ or για την Θεσσαλονίκη.

Η κ. Πατουλίδου δήλωσε: «Υπάρχει ιδιαίτερη και ιστορική σύνδεση της πόλης με το Ισραήλ. O Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης έχει δυναμική στρατηγική προβολής του προορισμού για τους Ισραηλινούς ταξιδιώτες, λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός πως αποτελούν μία από τις κορυφαίες εθνικότητες που επιλέγουν τη Θεσσαλονίκη».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sun d’or κ. Gerso την ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία και υποσχέθηκε να ανταποδώσει.

H El Al Israel Airlines είναι ο ισραηλινός εθνικός αερομεταφορέας που εκτελεί διεθνείς τακτικές πτήσεις προς Ασία Αφρική, Βόρειο Αμερική Ευρώπη και Μέση Ανατολή και εδρεύει στο διεθνές αεροδρόμιο Ben Gurion. H El Al τον προσεχή χειμώνα θα συνδέσει το Τελ Αβίβ με τη Θεσσαλονίκη. Οι πτήσεις θα εκτελούνται από την Sun d'Or και θα έχουν συχνότητα που θα κυμαίνεται από δύο έως τρία δρομολόγια την εβδομάδα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr