NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Νέα προγράμματα για την ομαδική ασφάλιση αθλητών και μαθητών

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Νέα προγράμματα για την ομαδική ασφάλιση αθλητών και μαθητών

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, ανακοινώνει τη διάθεση των ασφαλιστικών προγραμμάτων Athlete’s Pack & Student’s Pack για την ομαδική ασφάλιση αθλητών (μελών ακαδημιών) και μαθητών, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, τα προγράμματα Student’s Pack (Pack 1, 2 & 3) αφορούν σε μαθητές Βρεφονηπιακών Σταθμών, Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων και Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών, καθώς και Φροντιστηρίων Μέσης εκπαίδευσης. Με τα νέα προγράμματα οι ασφαλισμένοι μαθητές καλύπτονται για ατύχημα που μπορεί να συμβεί κατά την διάρκεια του μαθήματος, την προσέλευση ή και την αποχώρηση από τον χώρο εκπαίδευσής τους.

Τα προγράμματα Athlete’s Pack (Pack 1, 2 & 3) διατίθενται για αθλητές, μέλη Αθλητικών Ακαδημιών, ηλικίας από 6 έως 16 ετών. Μέσω αυτών, καλύπτονται οι δαπάνες για ατύχημα που μπορεί να συμβεί, κατά την διάρκεια του αγώνα ή της προπόνησης, στο ασφαλισμένο μέλος των Ακαδημιών Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική μεριμνά διαρκώς, ώστε να εμπλουτίζει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο προσφέροντας στους καταναλωτές σύγχρονες, αξιόπιστες λύσεις για κάθε ασφαλιστική τους ανάγκη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr