NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Webinar «how to reach your dream tech job» στις 29 Σεπτεμβρίου από την Randstad

Webinar «how to reach your dream tech job» στις 29 Σεπτεμβρίου από την Randstad

Η Randstad διοργανώνει webinar για επαγγελματίες στον κλάδο της τεχνολογίας με θέμα «how to reach your dream tech job», την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 11.00 π.μ.

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής συζήτησης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν μεταξύ άλλων για τη σωστή προετοιμασία και διαμόρφωση του βιογραφικού τους, καθώς και για τη διαδικασία της συνέντευξης προκείμενου να μπορούν να διεκδικήσουν πιο αποτελεσματικά τη θέση εργασίας που επιθυμούν.

Το webinar, με εισηγητή τον Θάνο Λουμπρούκο, Business Manager, Technology Specialty, Randstad Ελλάδας, θα εστιάσει στον τρόπο που οι υποψήφιοι εργαζόμενοι μπορούν να προετοιμαστούν κατάλληλα κατά την αναζήτηση εργασίας τους μέσα από τις πολύτιμες συμβουλές των εξειδικευμένων συμβούλων της Randstad για την αποτελεσματικότερη αναζήτηση εργασίας. Σκοπός του webinar, το οποίο παρέχεται δωρεάν για κάθε ενδιαφερόμενο, είναι η ανάλυση του τρόπου που λειτουργούν οι εταιρείες κατά την αναζήτηση νέων ταλέντων και τα ερωτήματα που μπορούν να θέσουν οι υποψήφιοι για τις απαιτήσεις και τα δεδομένα της θέσης εργασίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr