NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Leroy Merlin, επενδύσεις σε logistics 700.000 και 2 νέα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Leroy Merlin, επενδύσεις σε logistics 700.000 και 2 νέα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δύο νέα Dark Stores σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ένα κέντρο logistics 35.000 τ.μ. συνολικής επένδυσης 700.000 ευρώ που θα εξυπηρετεί τόσο την προμήθεια των καταστημάτων, όσο και τις παραγγελίες e-shop ανοίγει εν ευθέτω χρόνω η Leroy Merlin μέλος του Ομίλου Adeo. Στους άξονες ανάπτυξης και ο ψηφιακός μετασχηματισμός της για την ενίσχυση των πωλήσεων σε περιοχές απομακρυσμένες και την ενίσχυση της πολυκαναλικής διανομής.

Η Leroy Merlin μετρά συνολικά επενδύσεις 115 εκατ. ευρώ στη χώρα, ενώ από το 2012 έχει καταφέρει να αυξήσει τα οικονομικά της μεγέθη κατά 120%, υπολογίζοντας να φτάσει τα 191 εκατ. ευρώ σε τζίρο για το 2022.

Στην Αθήνα, το νέο κέντρο διανομής 7600 τ.μ. της LEROY MERLIN, που βρίσκεται στην περιοχή του Α. Ιωάννη στο Ρέντη, πρόκειται να λειτουργήσει ως το πρώτο Dark Store της εταιρείας στην Ελλάδα από τον προσεχή Δεκέμβρη, ενώ το δεύτερο κέντρο θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Με τα δύο αυτά κέντρα διανομής Dark Store, η εταιρεία αναμένει να επεκτείνει σημαντικά τη δυναμική της σε επίπεδο εξυπηρέτησης, διαθέτοντας τις λύσεις της για ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα 15 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, η γαλλική εταιρεία εγκαινίασε επτά καταστήματα σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με το πρώτο κατάστημα να ανοίγει το 2007 στην περιοχή του αεροδρομίου Αθηνών.

Σχολιάζοντας την επέτειο των 15 ετών στην Ελλάδα, ο Πρόεδρος της Leroy Merlin Greece & Cyprus, Leroy Merlin Poland, Bricoman Poland & Leroy Merlin Ukraine, Philippe Roger, δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι μία χώρα στην οποία διαθέτουμε παρουσία και σταθερά μεγαλώνουμε και επεκτεινόμαστε, καθώς βλέπουμε ότι το κομμάτι της ανακαίνισης και του Home Improvement γίνεται όλο και πιο αγαπητό στους Έλληνες. Συνεχίζουμε να παραμένουμε στην Ελλάδα επενδύοντας στον ψηφιακό μας μετασχηματισμό, και παραδίδουμε τη σκυτάλη για τη νέα αυτή εποχή της LEROY MERLIN στην Agathe Monpays, που θα αναλάβει να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του απερχόμενου Managing Director, Olivier Arduin».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr