NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η ALMI Foods έλαβε βραβείο για το νέο σνακ λαχανικών στα Sofi Awards

Η ALMI Foods έλαβε βραβείο για το νέο σνακ λαχανικών στα Sofi Awards

Το προϊόν Snacking Veggies - Savory Cauliflower Florets, το οποίο δημιούργησε και παράγει η ALMI Foods για λογαριασμό αμερικάνικης εταιρείας τροφίμων, τιμήθηκε με το βραβείο «νέου προϊόντος» στην κατηγορία του στα Sofi Awards.

H ALMI Foods ανέπτυξε μια πρωτότυπη συνταγή σε συνεργασία με την αμερικάνικη εταιρεία Rick's Picks για μια κατηγορία τροφίμων, τα σνακς λαχανικών, που καταγράφουν τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερα δυναμική παγκοσμίως.

Τόσο η ανάπτυξη και η δημιουργία της συνταγής του νέου προϊόντος που έλαβε το βραβείο, το οποίο είναι ένα σνακ λαχανικών με κουνουπίδι, όσο και η παραγωγή πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της ελληνικής εταιρείας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη μεγάλη διάκριση στα Sofi Awards, για ένα προϊόν το οποίο δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από το τμήμα R&D της εταιρείας μας. Ο συνδυασμός της καινοτομίας και των ελληνικών συνταγών αποτελεί πάντοτε τη βασική μας κατεύθυνση και θεωρώ ότι στις νέες κατηγορίες τροφίμων που αναπτύσσονται παγκοσμίως, όπως αυτή των υγιεινών σνακ λαχανικών, μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε μια σημαντική παρουσία. Για την Almi Foods, η επέκταση στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών αποτελεί μια κεντρική στόχευση για τους επόμενους μήνες και η βράβευση του προϊόντος μας, είναι ενθαρρυντικό σημάδι για την περαιτέρω ανάπτυξή μας στην απαιτητική αμερικάνικη αγορά», σημείωσε ο Μηνάς Μερτζανίδης, CEO της ALMI Foods.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr